cum folosim dreamboxEDIT

Enigma 2 common suport
andym02
Advanced User

cum folosim dreamboxEDIT

Unread postby andym02 » 23 Apr 2014 09:31

Salutare domnilor , am citit cu ceva vreme in urma despre acest utilitar ca fiind un posibil virus, de aceia am renuntat la ideea de a'l folosi . M'ar interesa sa stiu , cat de util este , modul de instalare si cam care ar fi procedura .... :tnks: :tnks: :tnks:
dMd
Gold User

Re: cum folosim dreamboxEDIT

Unread postby dMd » 23 Apr 2014 11:35

Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.
delta2k2
Site Admin

Unread postby delta2k2 » 23 Apr 2014 11:44

Sau, download direct aici

Evident ... fără viruşi
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 23 Apr 2014 12:27

OK. o sa incerc a face o prezentare " mot a mot" a cum trebuie folosit DreamboxEDIT.

In primul rand trebuie descarcata aplicatia DreamboxEDIT , de unde indica colegii de forum , sau din alta sursa , daca downloadati de pe alte site-ri ar fi indicat sa folositi " virustotal " , sa fiti siguri ca nu aveti surprize de genu , troian ...etc
Trebuie sa creem pe desktop un director ( folder ) pe care'l denumiti fiecare cum doriti . Ex : DM xxx
Dezarhivam fisierul dreamboxEDIT.... , deschidem ( nu'l instalam ) " dreamboxEDIT -untitled " > clik NO , intram in Tools > Options , aici in noua pagina deschisa completam ip-ul rec... user si pass , dupa care apasam comanda " Satellite receiver " si'o sa vada locatia fisierelor ce urmeaza a fi inlocuite ....exact ce este in receptor > dupa care dam Save .
Mai departe dam clik pe butonu " Transfer a files ...... " acela care arata ca un receptor , deschide o pagina , dam pe Browse... si cautam acel director ( folder DM xxx) pe care'l avem in exemplu de mai sus , marcam folderul respectiv > apasam Receive Files from Dreambox , transfera fisiere ...dupa care dam OK. ....... Si inchidem DreamboxEDIT .

Acum deschidem xxx satellites-xml..eu/ , si de aici alegem exact ce sateliti dorim sa avem in rec. ii marcam , dupa care in partea de jos a paginii avem de completat un cod , dupa care dam Download ...si eventual alegem calea unde trebuie dus fisierul ...sau il luam de unde la descarcat.
De aici il copiem in folderul pe care l'am format pe desktop ( DM xxx ) , ...practic noi acum inlocuim acel satelit.xml ...cu acesta descarcat > OK .
Deschidem din nou DreamboxEDIT > clik pe Open a file-set... > marcam folderu( DM xxx ) in care am descarcat satelit.xml > OK ...si acum va incarca in program tot ce ai in folder.. apar canalele si satelitii .
Acum dam clk pe Transfer a file -set ..... > Send File to Dreambox . vedem cum sunt incarcate fisierele > OK..
Dupa care iesim din program ( DreamboxEDIT ) , si dam scanare la satelit / sateliti ...daca este nevoie .

Consider c'am atins cam toti pasii ce urmeaza a fi facuti , daca nu, sunt binevenite si completarile , orice dialog , orice completare este constructiva si benefica .

successsssssssssss
bennykoo
Standard User

Unread postby bennykoo » 23 Apr 2014 14:03

O singura completare la cele scrise mai sus,si anume ca atunci cand dam "ok" la receive files form dreambox
trebuie salvate canalele in fisier pe desktop,eu l-am numit "my channels",dar asta la latitudinea fiecaruia;
din moment ce sunt salvate,daca se instaleaza o imagine noua,se pot transfera foarte usor
inapoi in boxa.

Return to “Enigma 2 common suport”