Imagini Optibox EVO M7

hellonasty
New member

Re: Imagini Optibox EVO M7

Unread postby hellonasty » 06 Apr 2014 21:50

Something stranger here with the last image from various teams....
Anybody have Older than CCcam 2.3.0 running in this images?

Test with Vix, ATV, Openspa and others and with CCcam older than 2.3.0 the box stop.

Anybody have cccam working in this box?

Thanks to all!
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 07 Apr 2014 08:03

Imagine la zi de la team-ul OpenDroid ... baieti s-au apucat serios de treaba si compileaza aproape zilnic pentru EVO M7.

Image

opendroid-3.0-odinm7-20140406_usb.zip
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 08 Apr 2014 07:52

Despre ultima img. OpenDroid ce pot spune , se vede ca "oamenii " se implica , o img. completa , se misca bine , o singura problema am observat ....dar posibil sa fie doar la mine . Cand am dat Actualizare Software > Update and reboot (recomandat ) ...dupa restart a ramas pe " run "...dar am reinstalat img.
De mult vroiam sa intreb despre un anume aspect , despre ce este vb. Dupa ce instalam o img. si incepe receptorul sa booteze , in partea de sus a ecranului ne apar " niste " liniute grupate cate 4-5 in plan orizontal . Este semn ca driverul video " aranjeaza " rezolutia ....sau este o alta chestie .....???
Si-o alta chestie la aceasta img. si nu numai , dupa instalare trecem la efectuarea setarilor de ( limba , retea , tuner ......etc ) si ne intreaba la un moment'dat daca dorim sa instalam si Softcam , i'am dat instal ....dar nu gasesc nimic in Menu ...defapt nu'i de gasit , trebuie sa instalez separat emu si restu...

:tnks: :tnks: :tnks:
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 08 Apr 2014 13:24

Acele "liniute" ce apar pe imaginea de bootlogo sunt probabil erori de afisare a imaginii si nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare ... posibil ca pe viitor sa rezolve baietii problema.
Imaginea nu vine cu pluginul Softcam preinstalat si de aici si cererea sa instalezi acest plugin care ajuta la managementul ( start, stop, restart, etc ) emulatoarelor din receptor, eu am instalat imaginea si nu mi-a cerust sa instalez Softcam ... am instalat manual pluginul.
Din pacate imaginea este trasa in jos de un skin default complex ... daca instalati un alt skin o sa vedeti ca imaginea prinde viata.
OpenDroid este o imagine la inceput de drum cu multe probleme dar speram cu totii ca baietii sa aibe resurse sa imbunatateasca imaginea pe viitor.
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 08 Apr 2014 14:03

Pe aceasta img. ce este recomandat sa instalez ca emu. oscam/cccam ...sau fiecare separat . Asta fiindca pe Eutelsat 16 trebuie sa folosesc oscam .
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 08 Apr 2014 14:58

Cu putina atentie cred ca OSCam poate suplini cu succes CCCam si chiar il depaseste in anumite privinte ... dar nu vom dezbate acest subiect aici.
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 08 Apr 2014 19:21

Asa este, subiectul face parte din alta sectiune , insa ideea este alta si anume daca pe aceasta img. se pot pune ambele emu . OK ....discutam unde trebuie , imi cer sczzzzzz .
Levy
Gold User

Unread postby Levy » 08 Apr 2014 19:28

Referitor la imaginile pentru acest receptor, nu inteleg de ce versiuni mai vechi de CCcam, de exemplu 2.14 nu citesc cardul local ? Doar ultima versiune de 3c citeste cardul local, versiune care are un renume destul de controversat.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !

Image
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 08 Apr 2014 19:50

andym02 wrote:ideea este alta si anume daca pe aceasta img. se pot pune ambele emu

Cu siguranta se poate instala combinatia oscam+cccam dar ca sa ruleze ambele in acelasi timp trebuie gasit sau facut un script care sa faca acest lucru in plus doar unul dintre ele poate fi activ cu dvbapi deci tot nu ai facut nimic .
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 08 Apr 2014 19:54

aspeorocopolus wrote: nu inteleg de ce versiuni mai vechi de CCcam, de exemplu 2.14 nu citesc cardul local

O singura data am facut teste cu CCCam 2.3.0 ... cand o sa am putin timp si chef o sa incerc ceva versiuni mai vechi de CCCam.

Return to “Optibox EVO M7 - Odin M7 - Axas Class M”