Se cam vede editarea in photoshop, fontul de la "zumera" nu pusca cu restul, e prea mare.Nici data nu pare sa fie de acolo,mai mica si pozitionata mai sus decat restul:

Parca sunteti copii mici.
PS: Daca aveam ganduri la inceputul lui iulie 2013 sa fac ... nu stiu ce, la ce mi-am pierdut timpul in iulie si august sa reorganizez 2000 de topicuri numai in sectiunea Dreambox (2 zile de munca), sa aranjez la DTH ca era de minune cu Akta si Boom care nu mai existau de cativa ani, reorganizat la emulatoare tot, etc ?
PPS: In discutiile pe care le-am avut cu XVanish inainte sa fiu facut administrator i-am cerut sa NU ma faca. M-am trezit facut administrator dupa o perioada, nu am facut scandal din asta, cand am vazut ca nu ai cu cine singur m-am autoexclus, in septembrie. Cine nu crede sa il intrebe pe X. Altfel sa puna chestii trucate e deja mult prea jos chiar si pentru ei, daca XVAnish mai are acces astept de la el confirmarea (sau infirmarea) ca eu am facut ce apare acolo (de fapt habar nu am ce apare acolo,nu stiu daca exista asa ceva in vbulletin,poate sunt chestii puse la vrajeala). Cred ca si moderatorii de acolo pot face asta.
Mail-urile nu sunt de acolo, doar v-a spus si "hackerul" vostru.