Imagini Optibox EVO M7
- andym02
- Advanced User
Re: Imagini Optibox EVO M7
Nu inteleg dc. img. de la team-ul Persian Empire nu functioneaza pe EVO M7 , am incercat cele doua fw-ri < pe-full-rc7.r175-odinm7_usb > si < pe-full-rc7.r166-odinm7_usb > , se instaleaza repede insa dupa install a ramas blokata pe " run "...nu mai pleaca de acolo.

- andym02
- Advanced User
Probabil intr-o perioada destul de scurta team-ul P.E. sa scoata o noua img. care sa contina si pluginul multiboot mult mai functionabil ,in comparatie cu cel de pe OpenSPA.

- stargate
- Platinum User
Celor de la Persian Empire le-am trimis eu un log si ei zic ca imaginea este ok la ei dar am testat vreo 3-4 imagini de la ei si toate raman in run ... am impresia ca ei compileaza in orb fara sa detina aparatul sa testeze.
Imaginea OpenSPa se misca greoi dar sunt multumit de cum se misca MultiBoot, acum am 9 imagini instalate pe stick si in mare totul este ok .
Imaginea OpenSPa se misca greoi dar sunt multumit de cum se misca MultiBoot, acum am 9 imagini instalate pe stick si in mare totul este ok .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- stargate
- Platinum User
O noua varianta a imaginii openVIX Zeus 4.0 pentru receptorul EVO M7 .
openvix-Zeus.005-evo_usb
Dupa umila mea parere este cea mai rapida imagine din cele bazate pe openPLi 4.0 pentru EVO M7, din pacate imaginea nu este venita pe cai oficiale iar celelalte variante aparute pana acum nu au beneficiat de acces la serverul de download plugins ( nu am instalat inca imaginea sa vad daca au schimbat ceva ) ... cu un minim efort se pot mânari adresele de download si se pot descarca si plugins.
EDIT :
Am instalat aceasta noua imagine si incepand cu aceasta versiune se ofera acces la un server privat de download plugins, skins, etc
Spor la teste
openvix-Zeus.005-evo_usb
Dupa umila mea parere este cea mai rapida imagine din cele bazate pe openPLi 4.0 pentru EVO M7, din pacate imaginea nu este venita pe cai oficiale iar celelalte variante aparute pana acum nu au beneficiat de acces la serverul de download plugins ( nu am instalat inca imaginea sa vad daca au schimbat ceva ) ... cu un minim efort se pot mânari adresele de download si se pot descarca si plugins.
EDIT :
Am instalat aceasta noua imagine si incepand cu aceasta versiune se ofera acces la un server privat de download plugins, skins, etc
Spor la teste
- stargate
- Platinum User
Ultimul update de driveri aduce ca noutati
Driver Update 14.03.2014
Driver Update 14.03.2014
Code: Select all
* DTT Channels do not work after e2 restart -> Fixed
* When Zapping DTT channels, spinner appears too frequently -> Fixed
* Scrambled DTT Channels are now supported.
* E3HD Update HBBTV 4.0
- andym02
- Advanced User
Spuneti-mi va rog , a incercat cineva sa instaleze aceasta img. openpli4_last_mod , singura ...nu in multiboot .
Observ ca nu are fisierul splash ....

Observ ca nu are fisierul splash ....

- stargate
- Platinum User
Am instalat eu si merge bine ... acel fisier splash este o imagine ( un fel de bootlogo ) ce apare la ponirea receptorului ... a nu se confunda cu un bootlogo.
- andym02
- Advanced User
- stargate
- Platinum User
Odin M7 PBnigma-VX-3.0 Experimental 20-Mar-2014
Cu noua versiune 3.0 team-ul PBnigma se pare ca au trecut si ei la standardul openPLi 4.0
odinm7-PBNIGMA-VX-3.0-1-20140320_EXPERIMENTAL_usb.zip
Cu noua versiune 3.0 team-ul PBnigma se pare ca au trecut si ei la standardul openPLi 4.0
Code: Select all
- latest drivers, seem to improve sd upscale
- E2 code
- MediPlayer2 with subtitle download
- renewed feeds
- other stuff...
odinm7-PBNIGMA-VX-3.0-1-20140320_EXPERIMENTAL_usb.zip
- andym02
- Advanced User
A instalat careva aceasta noua img. odinm7-PBNIGMA-VX-3.0-1-20140320_EXPERIMENTAL_usb.zip ?
Daca DA , se ne spuna daca accepta pluginul DDsubtitle , multe img. il instaleaza ...dar cand vrei sa'l folosesti observi ca se restart img. pe fondul acela verde , semn ca sunt incompatibilitati ....

Daca DA , se ne spuna daca accepta pluginul DDsubtitle , multe img. il instaleaza ...dar cand vrei sa'l folosesti observi ca se restart img. pe fondul acela verde , semn ca sunt incompatibilitati ....

Return to “Optibox EVO M7 - Odin M7 - Axas Class M”