Offtopic oscam

ala_mic
Banned
Banned

Re: Sfaturi incepatori oscam (si nu numai)

Unread postby ala_mic » 16 Jan 2014 17:46

Hidrocentrala lu' ala micu:

Image
Image

Iar aici o imagine foarte clara a sursei mele...
Image

Nu faceti comentarii lipsite de argumente ! Eu nu vad nici un consum ...nici de curent, nici de dcw livrate, nici de ECM primite, iar netul fiecare il are cum il are :)
Mi e imi convine asa trafic, nu stau cu pixu'n mana sa notez precum un jamez blond OOPT ce trafic face si cine, cred ca nu mai avem acel internet limitat tehnic si platim la consum :)

Cateva date tehnice aici : http://wiki.matthiasbock.net/index.php/Fujitsu-Siemens_Futro_S400_(ThinClient)

Dupa cum spuneam, Nu trebuie un pentium X cu Y core si Z ram si sursa cat sa alimentezi Las vegasul. Trebuie creier.
Eu am ales asa:
OSCAM
-cardurile pe server debian/ubuntu
-dm800se/vu2duo/vu+/tevii/hauppage -clienti
-au la carduri direct in debian
-rpy1-256ram-pentru teste
-VPS-pentru teste

Nici o bataie de cap
delta2k2
Site Admin

Unread postby delta2k2 » 16 Jan 2014 17:57

Output : 12 V la 5A , deci vre-o 60 de W. Ce-i drept, 60 W e pentru full load, dar un 30-40 de W tot se duc pe apa sâmbetei. Iar dacă mai adaug curentul consumat şi de restul receptoarelor deja mi-e clar că e cazul să-ţi pui eoliană doar pentru sateliţi.

Cum era ? Total (cu indulgenţă, să zicem) 100 W x 24 ore x 30 de zile = 72 KWh

O fi curentul gratis in alte ţări ...

Nici nu mai indrăznesc să pun la socoteală investiţia in echipamente şi abonamente
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 16 Jan 2014 20:55

Chiar ca iti trebuie "creer" ca sa intelegi ca te complici degeaba cu un PC ca sa acoperi cereri de la altii de ECM doar asa ca platesti curent in plus si sa iti pierzi timpul degeaba cu setari de cache, failban, fake dcw etc. Ba sa mai bagi si patru carduri locale, asa ca sa traga altii de la tine si sa se uite gratis.
E util numai daca NU se uita aia de fapt gratis, atat. :D

PS: Nu mai incerca sa ii iei in derâdere pe cei care urmaresc traficul facut de clienti, doar nu or face ca tine sa isi ude un deget si sa il ridice in aer, sau aberatia aia cu trafic in kbits la net. Termina cu propaganda serverelor furnizoare de cache, e util numai payserverelor si atat. Ai fost zburat de multi din servere pentru trafic, nu iti mai face reclama negativa ca te stie lumea.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
franta
Standard User

Unread postby franta » 16 Jan 2014 21:16

sa numeri ecmurile inseamna pana la urma sa incerci sa obtimizezi serveru ca sa ai o relatie echilibrata cu partenerii de skimb, daca esti cinstit si pui un card , doua la bataie (reale) astepti sa ai parte de aceleasi lucruri .
obtimizare mai inseamna sa setez serveru astfel incat sa nu ceara balarii colegilor dee sharing, degeaba ai trafic mare daca efectiv nu ai randament
zmeura
Site Admin

Diverse oscam

Unread postby zmeura » 16 Jan 2014 21:51

Si inca ceva: care sunt sfaturile pentru incepatori? Dupa ce ca isi prind urechile, mai ales in oscam, sa puna un server Debian pe PC si de acolo linie in receptor cu alte configurari, plus schimb atat de linii cat si de cache, plus failban, fake dcw, plus ... ? Doamne fereste! :haha:
.
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 17 Jan 2014 00:01

franta wrote:sa numeri ecmurile inseamna pana la urma sa incerci sa obtimizezi serveru ca sa ai o relatie echilibrata cu partenerii de skimb, daca esti cinstit si pui un card , doua la bataie (reale) astepti sa ai parte de aceleasi lucruri .
obtimizare mai inseamna sa setez serveru astfel incat sa nu ceara balarii colegilor dee sharing, degeaba ai trafic mare daca efectiv nu ai randament

Server optimizat :goodj

Image

@delta2k2
Nu e chiar asa! Nu depasesc lunar mai mult de 20€ la preturile de aici ( factura cumulata bilunar 35-40€-in care intra multe de tot-nu mi-e greu sa fac un scan sa il pun aici )
Nu e moara dracilor sa sparga pietre.

@zmeura
Cccam e ca o ciunga,
O bagi in gura si molfai la ea, o dai jos, o ei la loc pana ti se acreste. E un produs comercial gandit pentru "mase" vorba lu'franta 1,2, carduri reale acolo...(de parca ar mele ar fi fake :) )
Oscam e cu un nivel mai sus, implica niste cunostinte suplimentare , obtinute prin lecturare de WIKI cat si a altor info, postate de diferiti useri in urma testelor.

Nu foloseste rahatcaminfo.php care iti da niste erori de nu te vezi, foloseste un sistem mai elaborat pe sid ok/nok cat si procentaj total incluzand cererile la 60s.
Nu zic ca toti se pricep sau ca toti vor sa progreseze...sunt inca multi care viseaza la invierea lu ceasca' sa le dea botelie si apartament la bloc.
La fel e sii la oscam . Fiecaree trebuie sa isi configureze sistemul plecand de la niste consideratiuni initiale, default config.
Restul e vorbarie goala.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 17 Jan 2014 00:12

Chiar asa tare te deranjeaza topicul asta in care userii sunt sfatuiti sa nu va asculte pe astia cu povesti de adormit copii in ale cash-ului ? Scad afacerile ? :)
Aici se va face curat, cam in toate aberatiile cu care ai poluat topicul.

Sent from my Haifone using Tapatalk
.
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 17 Jan 2014 00:39

Nu e poluare-sunt date tehnice.
La orice hilizeala am adus argumente, bazate pe interpretari reale si nu basme.
Fiecare trebuie sa faca ce doreste nu sa fie obligat sa stea la cccam daca el nu vrea.
Pt a schimba cache trebuie mai intai sa cunosti baza de oscam + ceva ca sa stii ce faci .
Credeam ca odata cu disparitia idiotului de king laba au disparut si mentalitatile de acel tip.
Promovare de produse "originale" si cel mai stupid lucru "cine nu spune ca mine nu e in clubul meu"

Poti sa imi retragi accesul complet in forum daca te deranjeaa inversunarea mea versus oscam .
Nu o sa imi schimb ideile.Aberatii nu sunt totul are baza reala si acoperire.
Cine vrea sa cumpere linii va cumpara oricum, nu de la mine ca nu dau pe bani ci ofer gratis-intreaba-l pe amicul tau lucrad ,
caruia ii port un respect deosebit daca i-am sugerat macar odata ca as vrea vreun cent pe linia data pentru un amic de-al sau ,
sau lui zappa , sau multor altora...pe care i-am tinut ani de zile in server gratis.
la multi le-am oferit gratis pana si-au luat carduri-unii au inceput sa numere ECM-uri si au zis ca le fac trafic...
si uite asa vorba aia cu facerea de bine.
Am crezut ca pot fi util celor care vor sa invete sa configureze oscam pe orice sistem doresc.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 17 Jan 2014 00:45

Postezi mult si fara rost, din ce ai scris pe aici nu este nici un sfat util incepatorilor. Din contra, ai dat exemplu de server cu trafic mare si imposibil de setat de un incepator.
Nu intereseaza pe nimeni ca tu nu suporti cccam, iar expresiile gen "rahatcccam" sunt de gradinita.
Contorizarea traficului de date la net ca metoda de monotorizare a serverului e ceva ce nu am vazut pe nici un forum de specialitate. E jenant sa avem noi asa ceva pe aici, fiind o chestie cel mult penibila. Ia posteaz-o pe rdi sa vedem reactii.
Altfel ... drum bun.

.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 17 Jan 2014 00:46

Nu e un razboi oscam-cccam decat in mintea ta, du-l in alta parte, nu aici.

.

Return to “OScam”