Imagini Amiko Alien 1

Moderator: config

keop5
Standard User

Re: Imagini Amiko SHD-8900 Alien1

Unread postby keop5 » 20 Jul 2015 16:58

Meridian wrote:=== 30.06.2015 ===

Image

Code: Select all

Amiko SHD-8900 Alien - v2.0 Build 004

Code: Select all

Switch to OE-Alliance branch 3.1
Add boot percentage indicator on front display
Update Samba version and reduce size
Reduce overall image size
Add EPGRefresh to EPG menu (when plugin installed)
Small bug fixes and tweaks

Image
Link

nu e rea deloc
am luat varianta BLUE
are un albastru turbat
Meridian
Gold User

Unread postby Meridian » 20 Jul 2015 17:01

Testand tot felul de imagini pe receptorul Alien va recomand cea mai stabila imagine dintre toate: pkteam facuta de polonezi! Toate au plusuri si minusuri insa daca doriti ceva stabil sa va opriti la pkteam, asta daca nu doriti sa va enervati! Nici trambitata imagine pe bani, si anume, TitanNit nu e iesita din comun, da chix-uri la greu! O problema care nu a rezolvat-o nimeni deocamdata e pe satelitul 39 E pe una din frecvente imaginea se rupe dupa care receptorul se blocheaza. Si nici dupa ce am semnalat-o inclusiv celor de la AAF...nu s-a rezolvat absolut nimic desi imaginea e in continuare pe bani! Singura problema e receptorul! Nu poti scoate mai mult decat poate duce! Eu am luat receptorul acum niste ani buni pentru programele in HD care emit gratuit si chiar ai ce vedea fara sa platesti nimic. Acum, da, au aparut multi care au avut ambitia de a face ceva pentru acest receptor insa nu te ajuta nici aparatul, nici driverele nu vin cu intarziere sau altfel de la Fulan, nu vine nimic! Nu ca ii dadeam vreo sansa ca se va intampla ceva bun dar credeam ca se va gasi o solutie pentru a-l face cat de cat utilizabil. E piesa de muzeu, un dinozaur in carne si oase care a fost teleportat in Europa cu vaporul (calatorie lunga!) doar faptul ca deschide canale in HD il face sa devina mai uman! Intre timp uzina Fulan din orizont a sarit gardul si a inceput sa echipeze aproape toate receiverele cu android, sa fie ceva iesit din comun, dar si acolo sunt probleme mari! Nu de alta dar in scurt timp piata va fi bombardata cu receiverele 4K si alea inca din start cu probleme! Daca sunteti masochisti si vreti sa scoateti apa din piatra nu renuntati la marca Fulan, se serveste android pe paine neagra in 4K!

Nema drivere, nema future! Sa auzim de bine!

:juggle:
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
Image
keop5
Standard User

Unread postby keop5 » 20 Jul 2015 18:40

daca te rog un link ca sa fiu sigur ce iau sa testez, am testat destule

il pun cu sticuk de pe E2 upgrade deci imi trebuie variante de stick
MERSI MULT
allsattnt
Standard User

Unread postby allsattnt » 24 Jul 2015 10:56

Subscriu tovarasului @Meridian.
Am incercat destule de cand am Alien-ul,dar m-am oprit la asta.
Ai aici softul: http://www.girlshare.ro/34961811.5
Spor la treaba...
E prima data cand traiesc,asa ca e omeneste sa mai si gresesc!
keop5
Standard User

Unread postby keop5 » 24 Jul 2015 16:08

multumesc frumos :tnks:
Meridian
Gold User

Unread postby Meridian » 03 Aug 2015 17:04

=== 02.08.2015 ===

Image

Dupa o pauza de cateva luni de zile avem parte de o noua imagine. Timp in care s-a lucrat si eliminat anumite erori din imagine. E una dintre cele mai stabile (impreuna cu Hyperion) si la fiecare update se cunoaste ca s-a umblat serios. Nu va ramane decat sa testati!

Image
Minimal version

Image
Full version

P.S: Are probleme la conectarea wifi (isi ia ip doar daca scoti parola de la router!)
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
Image
maramures
Standard User

Unread postby maramures » 04 Aug 2015 18:47

Si cum se instaleaza? ca nu este o imagine flash!
Meridian
Gold User

Unread postby Meridian » 05 Aug 2015 06:00

@maramures - E o imagine care se instaleaza de pe stick! Descarca din nou si dupa dezarhivare realizezi un folder pe desktop cu numele de enigma2 si acolo pui e2jffs2 si uImage. Apoi folderul enigma2 il pui pe stick si instalezi.

Image
Image
Meridian
Gold User

Unread postby Meridian » 05 Aug 2015 06:14

=== New update: 01.08.2015 ===

Image

Imagine stufoasa, greoaie (are un cuvant de spus si procesorul receiverului) si instabila! Nu se compara cu Hyperion facuta de polonezi! Suport destul de bun insa lasa de dorit la multe capitole! Desi le-am trimis in repetate randuri anumite probleme nu s-au deranjat sa le rezolve. Simt nevoia sa ma repet, folositi cu incredere imaginea PKTeam Hyperion versiunea 4.5!!!

P.S: Se lucreaza la versiunea Open ATV 5.1! Momentan imaginea nu e publica, ci se afla in teste!

=========
User: root
Pass: root
=========

Image
Link
Image
maramures
Standard User

Unread postby maramures » 05 Aug 2015 11:28

Nu am gasit e2jffs2 ,doar uImage in folderul boot.

Return to “Enigma2”