Tenis

Sport
SuperSonic
Advanced User

Re: Tenis

Unread postby SuperSonic » 28 Aug 2014 07:41

Jucătoarea Simona Halep, a doua favorită la US Open, s-a calificat, miercuri, în turul trei al competiţiei, după ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1.

După ce luni a avut nevoie de un set decisiv şi două ore de joc pentru a depăşi o jucătoare din afara circuitului profesionist, Simona Halep şi-a respectat statutul de favorită în partida cu Cepelova, o sportivă care obţinuse în acest an o victorie în faţa Serenei Williams.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 29 Aug 2014 09:37

România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul principal de simplu feminin de la ultimul Grand Slam, US Open. Simona Halep joaca azi cu Mirjanei Lucic-Baroni.

Cu un joc solid în primul tur, în care a reușit să se impună la pas în fața britanicei Heather Watson (6-1, 6-1), Sorana Cîrstea a avut o nouă evoluție peste cele din acest an, împotriva lui Eugenie Bouchard.
Din păcate, nu a fost suficient pentru obținerea victoriei, iar după două ore și 20 de minute, ocupanta locului 80 WTA a fost eliminată de finalista de la Wimbledon, cu scorul 2-6, 7-6, 4-6.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
SuperSonic
Advanced User

Unread postby SuperSonic » 28 Sep 2014 18:51

Jucatoarea de tenis Simona Halep (favorita numarul doi) s-a calificat duminica in turul 2 la China Opena, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Barbora Zahlavova Strycova, locul 32 WTA, cu scorul 6-1, 6-4. Halep va juca in turul secund cu chinezoaica Lin Zhu, locul 168 WTA.

zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 02 Oct 2014 11:55

După ce a câştigat partida cu Andrea Petkovici şi s-a calificat în sferturile de finală la China Open, Simona Halep a făcut un anunţ-bombă: a abandonat turneul, va părăsi Beijingul şi va veni la Bucureşti pentru a face un RMN. Cu puţin timp înainte, Halep anunţase că se retrage şi de pe tabloul de dublu, acolo unde făcea echipă cu Raluca Olaru.
.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 02 Oct 2014 17:14

"Astăzi am terminat turneele de pe teren chinezesc. Nu au fost meciuri ușoare, însă sunt împăcată cu mine că am făcut tot ce am putut și am luptat pentru fiecare minge și pentru fiecare meci! Astăzi însă a trebuit să iau o decizie cu mintea, nu cu inima.

De aceea, după multe discuții cu fizioterapeuții, am decis să mă retrag, pentru că am dureri la picior și nu pot risca să îmi agravez starea și mai mult. Aștept cu mare drag prima mea participare la Turneul Campioanelor de la Singapore!

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru susținere și sper să îmi fiți alături și de acum înainte!", a scris Halep, pe contul ei de Facebook.
.
SuperSonic
Advanced User

Unread postby SuperSonic » 19 Oct 2014 10:07

Jucatoarea romanca Irina-Camelia Begu (locul 61 WTA) a reusit sa se califice in finala turneului Premier de la Moscova, Kremlin Cup, dupa ce a trecut de cehoaica Lucie Safarova (cap de serie 4) in trei seturi 7-6 1-6 6-3. Este cel mai important rezultat din cariera romancei. 

SuperSonic
Advanced User

Unread postby SuperSonic » 19 Oct 2014 10:09

Jucătoarea de tenis Simona Halep va evolua, luni, în jurul orei 16.00, cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, în primul meci al româncei la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Meciul dintre Halep şi Bouchard va fi al doilea de la Turneul Campioanelor, competiţie care va fi deschisă de partida dintre numărul 1 mondial, Serena Williams, şi jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, din grupa roşie, de la ora 14.00, informează wtatennis.com.

Halep şi Bouchard s-au mai întâlnit de două ori în acest an, la Indian Wells în optimi, când s-a impus românca şi la Wimbledon în semifinale, când a câştigat canadianca.

zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 20 Oct 2014 16:35

Halep-Bouchard 6-2 6-3
.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 21 Oct 2014 22:42

Dolce Sport și Digi Sport vor difuza mâine meciul în care Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams. Partida se va juca începând cu ora 11.00.
.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 22 Oct 2014 11:22

Simona Halep-Serena Williams 6-0 6-2 :goodj

http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/VID ... +Singapore
.

Return to “Sport”