Salutare , am nett de la romtel.....,IP dinamic , un nett considerat de multi slabutz , alta varianta n'am asa ca merg cu ei.
Am patit sa pice nett'ul si am procedat cum am stiu , am NO-IP DUC instalat , l'am deschis , am dat clik pe Editare Host dupa care mi'a deschis o pag. unde am observat ca hostul meu nu mai era bifat , l'am bifat am dat SAVE , am dat un Refresh Now , dupa care am intrat in receptor la EMU ...am dat restart emu si cam gata .
Asta sa'ntamplat innainte sa folosesc pluginul Inadyn , de cand am inadyn , nu mai am nici'o chestie , totul functioneaza f. bine .
Insa trebuie sa ti cont ca DHCP sa fie debifat , adica ip. din rec sa'ti ramana acelasi .
Cealalta varianta cu picat reteaua electrica n'am patit'o , folosesc UPS si chiar nu stiu , daca ai probleme cu picat reteaua des , nu este tocmai bine , poti deteriora aparatu din cauza varfurilor de tensiune .
Folosesc o metoda f.veche pentru preluarea varfurilor de tensiune , in special cand fulgeru face ravagii printre electronice , dar asta este alta discutie , probabil ca multi o s'o considere banala , insa pana in acest moment s'a dovedit cea mai eficienta ..
succeeessssss