Testand tot felul de imagini pe receptorul Alien va recomand cea mai stabila imagine dintre toate:
pkteam facuta de polonezi! Toate au plusuri si minusuri insa daca doriti ceva stabil sa va opriti la pkteam, asta daca nu doriti sa va enervati! Nici trambitata imagine pe bani, si anume,
TitanNit nu e iesita din comun, da chix-uri la greu! O problema care nu a rezolvat-o nimeni deocamdata e pe satelitul 39 E pe una din frecvente imaginea se rupe dupa care receptorul se blocheaza. Si nici dupa ce am semnalat-o inclusiv celor de la AAF...nu s-a rezolvat absolut nimic desi imaginea e in continuare pe bani! Singura problema e receptorul! Nu poti scoate mai mult decat poate duce! Eu am luat receptorul acum niste ani buni pentru programele in HD care emit gratuit si chiar ai ce vedea fara sa platesti nimic. Acum, da, au aparut multi care au avut ambitia de a face ceva pentru acest receptor insa nu te ajuta nici aparatul, nici driverele nu vin cu intarziere sau altfel de la Fulan, nu vine nimic! Nu ca ii dadeam vreo sansa ca se va intampla ceva bun dar credeam ca se va gasi o solutie pentru a-l face cat de cat utilizabil. E piesa de muzeu, un dinozaur in carne si oase care a fost teleportat in Europa cu vaporul (calatorie lunga!) doar faptul ca deschide canale in HD il face sa devina mai uman! Intre timp uzina Fulan din orizont a sarit gardul si a inceput sa echipeze aproape toate receiverele cu android, sa fie ceva iesit din comun, dar si acolo sunt probleme mari! Nu de alta dar in scurt timp piata va fi bombardata cu receiverele 4K si alea inca din start cu probleme! Daca sunteti masochisti si vreti sa scoateti apa din piatra nu renuntati la marca Fulan, se serveste android pe paine neagra in 4K!
Nema drivere, nema future! Sa auzim de bine!