Activare local FocusSat

andym02
Advanced User

Activare local FocusSat

Unread postby andym02 » 26 Nov 2015 16:12

Salutare , zilele astea am facut rost de un local FocusSat care observ ca n'a mai fost incarcat de vre'o 4 ani .
Am sunat la ei ( 021.406.7220 ) mi'au spus ca localul nu mai este in evidentza lor si ca trebuie sa iau legatura cu " echipa " care este in zona mea , sa'mi instaleze tot echipamentul.
:hehih:
Aceiasi chestie spun si cei de la " DigitalSatelit sau Elstar " nu mai vand cartele fara aparat . Cunoasteti chestia asta ?

:tnks: :tnks: :tnks:
andym02
Advanced User

Re: Activare local FocusSat

Unread postby andym02 » 26 Nov 2015 18:59

Este posibil ca localul sa nu mai fie in evidentza lor , sau au schimbat " politichia " , nu mai vand / inchiriaza card local fara aparat ?
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 26 Nov 2015 20:24

»
Eu am și uitat de câți ani am Focus însă nu am uitat că povestea era aceeași: doar cu receptor de la ei. Oricum, problemă mare nu e căci receiverul e în custodie, deci nu se plătește. Și cardul e gratis, plătești doar un card de încărcare (verde parcă), card care-ți oferă vizionare full o lună sau mai multe (în funcție de promoția curentă). Chestia este că astfel ești obligat să semnezi un contract cu ei și să declari o adresă de instalare. Eu am primit receiver SD desi încărcam regulat pachetul HD așa că este clar că folosesc cardul în alt receiver. Pe de altă parte chestia cu contractul pe numele tău are și avantaje: poți cere (și primi) un al doi-lea smartcard gratuit ;-)
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 26 Nov 2015 21:07

Cum m'am pricopsit cu ascest local , zilele trecute am primit un receptor Optibox Prima CX PVR Ready de la un amic , in acel aparat era si acest local care n'a mai fost incarcat de prin 2011 . M'am gandit ca s'ar putea activa fara prea mari probleme , dar dupa discutia c'o doamna " operator " am inteles ca nu se mai poate activa fiindca nu mai figureaza in baza lor de date . Am cumparat si " pin " ....insa m'am lasat pagubas .
hombre54
New member

Unread postby hombre54 » 27 Nov 2015 10:28

ASiX88796 wrote:»
Eu am și uitat de câți ani am Focus însă nu am uitat că povestea era aceeași: doar cu receptor de la ei. Oricum, problemă mare nu e căci receiverul e în custodie, deci nu se plătește. Și cardul e gratis, plătești doar un card de încărcare (verde parcă), card care-ți oferă vizionare full o lună sau mai multe (în funcție de promoția curentă). Chestia este că astfel ești obligat să semnezi un contract cu ei și să declari o adresă de instalare. Eu am primit receiver SD desi încărcam regulat pachetul HD așa că este clar că folosesc cardul în alt receiver. Pe de altă parte chestia cu contractul pe numele tău are și avantaje: [blink]poți cere (și primi) un al doi-lea smartcard gratuit [/blink];-)

salut , eu stiam ca nu mai ofera aceasta facilitate ...
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 27 Nov 2015 10:35

»
Pe site scrie că este valabil: focussat.ro/oferta-multitv-focus-sat
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.

Return to “FocusSat (Canal+)”