Mie personal imi pare rau ca am plecat de acolo pentru ca am crezut in acel forum si in anumiti oameni de acolo, din pacate cei in care am crezut s-au lasat atrasi de interese ieftine si meschine si am fost nevoit sa iau calea "pribegiei" asa cum ma lua la misto un "ilustru" si "respectat" user.
Eu nu am plecat cu scandal de acolo doar ca anumite persoane promovate acum acolo apeleaza la cele mai joznice mijloace sa jigneasca pe cei ce au plecat de acolo, eu le doresc sanatate si sa mearga pe acelasi drum ca o fac bine
Aici incercam sa construim o noua comunitate unde sa ne respectam unii pe altii si unde sa ne respectam pe noi insine ... pentru circ ieftin lasam locul altora.
Legat de sateliti.info
- stargate
- Platinum User
Re: Legat de sateliti.info
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
-
- Banned
Cu timpul o sa observi din ce in ce mai des asta.
La tenis, in mod clar am nimerit.
Poti tu sa garantezi ca pierdea Halep daca juca ?
La fotbal, nu te grabi, s-ar putea sa nimeresc exact aia cu Romania la Mondiale 2014
La tenis, in mod clar am nimerit.
Poti tu sa garantezi ca pierdea Halep daca juca ?
La fotbal, nu te grabi, s-ar putea sa nimeresc exact aia cu Romania la Mondiale 2014
-
- Banned
stargate wrote:Mie personal imi pare rau ca am plecat de acolo pentru ca am crezut in acel forum si in anumiti oameni de acolo, din pacate cei in care am crezut s-au lasat atrasi de interese ieftine si meschine si am fost nevoit sa iau calea "pribegiei" asa cum ma lua la misto un "ilustru" si "respectat" user.
Eu nu am plecat cu scandal de acolo doar ca anumite persoane promovate acum acolo apeleaza la cele mai joznice mijloace sa jigneasca pe cei ce au plecat de acolo, eu le doresc sanatate si sa mearga pe acelasi drum ca o fac bine
Aici incercam sa construim o noua comunitate unde sa ne respectam unii pe altii si unde sa ne respectam pe noi insine ... pentru circ ieftin lasam locul altora.
Lasac nici voi nu erati usa de biserica...
Iti mai aduci aminte ce spuneai despre mine ?
Noroc ca eu nu pun la inima...
- stargate
- Platinum User
Sa-ti aduc si eu aminte de ce faceai ... hai sa discutam la subiect si sa evitam mistocareala.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
-
- Banned
Da, de acord.
Cu mica precizare ca eu nu faceam mai nimic, cel putin nu rau.
E adevarat, altii spuneau ca eu as face... dar aici e o nuanta.
Cu mica precizare ca eu nu faceam mai nimic, cel putin nu rau.
E adevarat, altii spuneau ca eu as face... dar aici e o nuanta.
- franta
- Standard User
mie nu imi pare rau ca am plecat de acolo, am plecat din cauza celor care fac galagie in genul celor de pe rdi, din cauza posturilor la sectiunea market care erau peste 50 la suta din topicuri, din cauza oflinului bagat aiurea fara sa aiba de a face cu subiectu forumului.
dupa plecarea celor care erau baza topicurilor tehnice acolo au ramas cei care fac bisnisuri si gargara ( cu unele exceptii )
unii dintre ei sau mutat si aici
dupa plecarea celor care erau baza topicurilor tehnice acolo au ramas cei care fac bisnisuri si gargara ( cu unele exceptii )
unii dintre ei sau mutat si aici
Total posts:265 |
Search user’s posts
(3.59% of all posts / 1.64 posts per day)
Most active forum:Offtopic
(202 Posts / 76.23% of user’s posts)
Most active topic:Bancu' zilei
(40 Posts / 15.09% of user’s posts)
- zmeura
- Site Admin
Legat de sateliti.info
Noi sa fim sanatosi, sectiunile tehnice sa ramana tehnice, cine are chef sa raspunda concret e bine, altfel decat sa postam asa la misto sau numai sa ii repezim pe cei care cer ajutor .... mai bine nu postezi, treci mai departe.
La offtopic. ... e offtopic.
Pareri de rau exista pentru cei pe care i-am cunoscut, multi dintre ei de treaba.
Sent from my Haifone using Tapatalk
La offtopic. ... e offtopic.
Pareri de rau exista pentru cei pe care i-am cunoscut, multi dintre ei de treaba.
Sent from my Haifone using Tapatalk
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
-
- New member
Miemi pare rau ca sa spart gasca. Ca eram uniti. Am inteles de ce ca am citit dar inca nu pot sa cred ca sa facut ce sa facut. Cum poate sa se intoarca omul cu 360 de grade.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- delta2k2
- Site Admin
Cu 180 de grade ...
Cei care am fost uniţi suntem şi acum, departe de interesele unora. Iar alţii acceptă orice doar pentru a fi pe funcţie.
Cei care am fost uniţi suntem şi acum, departe de interesele unora. Iar alţii acceptă orice doar pentru a fi pe funcţie.
- zmeura
- Site Admin
Gura păcătosului adevăr grăieşte:
puidezmeu: Incredibil la noi nimeni nu posteaza nimic
puidezmeu: doar postari de genul nu imi merge serverul sau cardul sa intre unul cu team sa-mi faca tot
puidezmeu: nimic informativ,skinuri,setari,tutoriale etc
.