RDI ?
-
- Standard User
Re: RDI ?
Am vb cu Marius, din pacate forumu este pus pe butuci de cineva bine intentionat care floodeaza la greu. Asa ca au recurs pentru moment la inchiderea temporara.
-
- Standard User
A fost in coma ?
-
- New member
- zmeura
- Site Admin
Da-l incolo, glumeam. Pozele sunt ale lor chiar daca poate la un moment dat erau publice. Cei vechi il stiu, nu cred ca mor sa ii vada fata.
Mai nou parea un forum revenit la normal, in afara de circul cu politica era ceva mai bine, puteai sa scrii despre orice receptor si chiar sa te plangi de cate ceva legat de digi.
Mai nou parea un forum revenit la normal, in afara de circul cu politica era ceva mai bine, puteai sa scrii despre orice receptor si chiar sa te plangi de cate ceva legat de digi.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- SuperSonic
- Advanced User
tase1963 wrote: pot sa pun niste poze cu KB, fanta, satenicu, saulescu... etc din 2005 de la o intalnire de la cluj la care participat, poate ii recunoasteti...?
Ai poze și cu vicele și berbecul ? Glumesc.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
- New member
zmeura wrote:Da-l incolo,glumeam.Pozele sunt ale lor chiar daca poate la un moment dat erau publice.Cei vechi il stiu,nu cred ca mor sa ii vada fata.
Mai nou parea un forum revenit la normal,inafara de circul cu politica era ceva mai bine,puteai sa scrii despre orice receptor si chiar sa te plangi de cate ceva legat de digi.
bun, am inteles, eu il apreciam mult pe altxro, cel care care a creat programul pentru placi dvb si mai sunt vreo 2 persoane pe care le apreciez din moderatori