Tenis
- SuperSonic
- Advanced User
Re: Tenis
Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Indian Wells, dupa ce a dispus, scor 6-2, 6-2, de Casey Dellacqua, locul 78 WTA - sportiva venita din calificari. Partida a curs intr-o singura directie, Halep fiind in mod evident cu cel putin o clasa pentru adversara.
Sent from my CyanogenMod Nexus 5
Sent from my CyanogenMod Nexus 5
- zmeura
- Site Admin
- stargate
- Platinum User
Felicitari pentru tot ce a facut pana acum , are potential si poate ca pe viitor va castiga si un mare turneu.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
-
- Banned
GabrielD wrote:...
O sa afle ei si de Halep, nici o grija... si nici cu Pennetta nu mi-e rusine.
Daca cu Penneta, previziunile mi-au fost confirmate, italianca castigand turneul, desi anuntul meu era inainte de semifinal, acum Halep, va reusi sa ajunga in finala.
Cum va face asta ?
Simplu : vineri la ora 17 o mai bate pe Delacqua, apoi o bate pe Venus in turul 3, apoi pe Cornet, in sferturi da iar de Radwanska si in semifinale de Na Li.
Finala cu Serena va arata americanilor ca mai avem si alti romani, nu numai Nastase...
Pentru cine nu are Dolce, aici sunt transmise, in functie de tara, meciurile de la Miami.
http://www.wtatennis.com/wtatv
Eu ma bucur ca Super Tennis HD (Italia) le transmite.