multiboot receptor G.B. 800 solo HD
- dMd
- Gold User
Re: multiboot receptor G.B. 800 solo HD
Pe forumul Italy se poate gasi raspunsul. Si eu inclin sa cred ca nu are multiboot pt solo, desi mi se pare cam ciudat ca teamul a eliminat doar la solo multiboot din imagine.
Nu putem avea tot timpul dreptate.
- andym02
- Advanced User
Din cate am observat , numai pe img. italysat 5.1 svn 1xx exista acest plugin multiboot.
Dintre toate img. pe care le'am incercat niciuna n'are aceasta specificatie " svn " ...
Se pare ca asa este, pe acest aparat G.B solo 800 hd nu se poate face multiboot , exact ca si pe Vu solo .
Asteptam , cine stie ....
Dintre toate img. pe care le'am incercat niciuna n'are aceasta specificatie " svn " ...
Se pare ca asa este, pe acest aparat G.B solo 800 hd nu se poate face multiboot , exact ca si pe Vu solo .
Asteptam , cine stie ....
- andym02
- Advanced User
Se pare ca am gasit ceva ,team-ul Persian Empire a scos o img. noua " pe-full-rc7.r175-gb800solo_usb " ... n'am verificat daca functioneaza in multiboot , are acel plugin . Este complexa ,o sa trimit mult mai multe informatii .
- andym02
- Advanced User
O img. parca prea complexa , a venit cu foarte multe pluginuri preinstalate dupa cum o sa se vada in foto.
- andym02
- Advanced User
aici o sa se vada si pluginul PEmultiboot instalat .
- andym02
- Advanced User
Introduc stik-ul de 4Gb ( Transcend ) care in prealabil a fost formatat in ext3 cu aplicatia Paragon Partition Manage , deschid PE multiboot ......
- andym02
- Advanced User
Mai departe ii dau instalare si'mi apare urmatoarea chestie ....
- andym02
- Advanced User
Sa incerc un alt format al stiku-lui ???
Despre aceasta img. cateva cuvinte , este una dintre cele mai atractive , rapide si complete img. ptr acest tip de box
Astept , sfaturi , indicatii din partea voastra .
Despre aceasta img. cateva cuvinte , este una dintre cele mai atractive , rapide si complete img. ptr acest tip de box
Astept , sfaturi , indicatii din partea voastra .
- stargate
- Platinum User
Ma bucur ca esti perseverent .... vezi ca nu este corect facut mount la stick si de aici si erorile.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- andym02
- Advanced User
Este posibil ca stik-ul meu sa nu fie de calitate si probabil de aceia sa nu-l vada , am gasit ceva interesant pe linuxsat , http://linuxsat-support.com/showthread.php?t=32875 , prezinta in mare cam ce trebuie respectat.
Engleza mea imi da de furca , mare lucru n'am prea inteles . Cercetarile continua , nu raman la stadiul acesta.
Engleza mea imi da de furca , mare lucru n'am prea inteles . Cercetarile continua , nu raman la stadiul acesta.