CONDAMNĂRI CU EXECUTARE în Dosarul Transferurilor: Copos - 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni, Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni, Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni
Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea sunt acuzaţi de DNA că în anii 2000 şi-au însuşit peste 10 milioane de dolari din transferul unor jucători de fotbal legendari ai României. În plus, cei opt sunt acuzaţi că au eludat legea şi nu au plătit 1,5 milioane dolari taxe datorate statului.
Dosarul Transferurilor
- delta2k2
- Site Admin
- stargate
- Platinum User
Re: Dosarul Transferurilor
Update:
Gică Popescu - 3 ani 1 luna si 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu - 3 ani 1 luna si 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- delta2k2
- Site Admin
Cu ocazia asta, poate vom avea o liga 1 mai curată ...
- zmeura
- Site Admin
...mai uscata, mai parfumata.
PS: Nu prea cred.
PS: Nu prea cred.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- stargate
- Platinum User
delta2k2 wrote:... poate vom avea o liga 1 mai curată ...
Daca nu vor reusi sa obtina iar un pret mare pentru televizare ligii si se va interzice sponsorizarea de catre administratiile locale a cluburilor sportive atunci cu siguranta vom avea o liga 1 cat mai curata ... maxim 10 echipe in modul cel mai fericit.
- Meridian
- Gold User
Dupa umila mea parere: Liga 1 cu 12 echipe si Liga 2 16 echipe. Cine nu are cu ce, poate sa evolueze in Liga 3 si 100 de ani, ca nu deranjeaza pe nimeni. Acum inteleg de ce Mircea Sandu il sustinea pe Gica Popescu...cred ca stia el ceva de la cineva! Chiar m-am inchinat cand am vazut ca Sandu il doreste pe Popescu. Consider ca jocurile sunt facute pentru Avram...calul troian din umbra!
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- delta2k2
- Site Admin
Becali e deja cu ştate vechi :
Azi s-au lămurit lucrurile şi cu Giovani :
Urmează Dragomir ?
Azi s-au lămurit lucrurile şi cu Giovani :
Urmează Dragomir ?
- Meridian
- Gold User
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- franta
- Standard User
cui tre sa plateasca, normal ar trebui sa fie returnati banii cluburilor pagubite, nu statului
cat despre liga 1 eu cred ca cei care mai sant cu bani in liga se vor retrage ca sa nu riste ca nus ce procuror sa ajunga vedeta pe spatele lui
cat despre liga 1 eu cred ca cei care mai sant cu bani in liga se vor retrage ca sa nu riste ca nus ce procuror sa ajunga vedeta pe spatele lui
- stargate
- Platinum User
S-a modificat si clasamentul acum ... Steaua este trasa iar de MM in jos