De ceva timp nu ma mai pot loga pe forumul http://gigablue-support.com/index.php ... nu am facut prostii acolo, am postat un salut acum mult timp si intram o data pe saptamana doar sa ma uit ce miscari mai sunt in zona plugin-urilor si al skin-urilor. Am incercat si din alta parte ( alte ip-uri alti provideri ) si imi apare direct imaginea de mai jos fara posibilitatea de a introduce datele de logare ... sa fie site-ul "bulit" sau isi aleg userii dupa spranceana
Blocare acces forum
- stargate
- Platinum User
Blocare acces forum
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- zmeura
- Site Admin
Re: Blocare acces forum
Direct pe prima pagina e ok,nu mai stau acum sa fac user sa testez ca inca sunt in urma cu Windows-ul 7 reinstalat.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- delta2k2
- Site Admin
E prima oara când accesez acel forum :
Access denied
The access was denied due to a blacklist entry.
Please click here of use the back button of your browser, in order to change to the original page!
Access denied
The access was denied due to a blacklist entry.
Please click here of use the back button of your browser, in order to change to the original page!
- stargate
- Platinum User
Mda ... este clar, au un plugin prin care blocheaza accesul la forum din anumite clase de ip-uri, sa fie sanitari .
- dMd
- Gold User
Exista solutii simple pentru asa ceva. Se Instaleaza Tor Expert Bundle apoi se intra in mozila -> optiuni -> retea -> La Conexiune alege setari -> Bifeaza Configurare manuala proxy. Acum la Gazda SOCKS se trece 127.0.0.1 iar la port se adauga 9050 sub... trebuie sa fie bifat SOCKS v5 .. se confirma in final cu ok. Acum puteti sa va logati si sa le urati de bine celor ce au bagat restrictii.
Nu putem avea tot timpul dreptate.
- stargate
- Platinum User
Nu ma doare prea mult burta ca mi-au taiat accesul ... sa fie sanitari, dar exemplul dat de tine este de luat in seama pentru viitor .
- zmeura
- Site Admin
Atunci e clar blocata o clasa de ip-uri,ce greseala a lor!
.
- stargate
- Platinum User
Eu am incercat sa intru de pe PC-uri diferite din reteaua RDS din 3 locatii diferite si din reteaua Romtelecom din 2 locatii diferite si acelasi mesaj l-am primit ... deci sigur au blocat clase de ip-uri.
- delta2k2
- Site Admin
Am intrat de acasa. Pe prima pagina scrie asa :
ANNOUNCMENT / BEKANNTGEBUNG !!!!!!!
NEW DRIVERS FOR ALL MODEL ARE READY
-- HD800 SOLO/SE/UE - QUAD
--- aviframerate fix
--- 42E radio chn.fix
REGARDING PROBLEMS TO LOGIN TO FORUM
-----------------------------------------------------------------
BECAUSE OF SPAM ATTACKS I DELETE ALL VIRTUAL USER + USER WITH 0 POST, SO PLEASE REREGISTER
ANNOUNCMENT / BEKANNTGEBUNG !!!!!!!
NEW DRIVERS FOR ALL MODEL ARE READY
-- HD800 SOLO/SE/UE - QUAD
--- aviframerate fix
--- 42E radio chn.fix
REGARDING PROBLEMS TO LOGIN TO FORUM
-----------------------------------------------------------------
BECAUSE OF SPAM ATTACKS I DELETE ALL VIRTUAL USER + USER WITH 0 POST, SO PLEASE REREGISTER
- dMd
- Gold User
Dreptul de accesare a acestei pagini se face doar prin logare, din pacate staff-ul a decis din motive intemeiate sau mai putin intemeiate (probabil vor acces limitat si pe alese) ca IP de ro sa fie pe lista neagra, pe IP din afara se poate accesa forumul fara probleme.
Nu putem avea tot timpul dreptate.