»
Florin Călinescu revine pe TV cu Chestiunea zilei, în formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV. De data aceasta, postul care va găzdui emisiunea este Prima TV. Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a confirmat discuțiile avansate și planurile pe care le are cu Florin Călinescu: “Dacă finalizăm discuțiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă.”
Chestiunea zilei la Prima TV !?
- ASiX88796
- Site Admin
Chestiunea zilei la Prima TV !?
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- delta2k2
- Site Admin
Re: Chestiunea zilei la Prima TV !?
Nu-l agreez deloc pe Călinescu, mi se pare un arogant plin de impresii şi figuri. Personaj tipic, i s-a urcat la cap succesul din anii trecuţi.
- stargate
- Platinum User
La vremea respectiva era tatic in ce facea dar timpurile s-au schimbat si nu cred ca va mai prezenta interes.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- franta
- Standard User
dupa un show de televiziune penibil in care juca rolul unei femei se apuca de ceva mai serios.
- delta2k2
- Site Admin
Stargate, il poţi vedea şi acum intr-un serial in care e imbrăcat in babă. Fantastic rol, personaj carismatic, are o prestanţă deosebită. Doar că mă determină să schimb canalul instant.
Imi cer scuze că nu am reţinut numele serialului sau măcar pe ce post e difuzat. Si nu vreau să apelez la goagăl.
Imi cer scuze că nu am reţinut numele serialului sau măcar pe ce post e difuzat. Si nu vreau să apelez la goagăl.
- stargate
- Platinum User
Tanti Florica se numeste sitcom-ul si a fost difuzat de catre ProTV
Florin Calinescu a fost in conflict cu MediaPro privind inregistrarea marcii Tanti Florica la OSIM
Florin Calinescu a fost in conflict cu MediaPro privind inregistrarea marcii Tanti Florica la OSIM
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
- delta2k2
- Site Admin
Mulţumesc, m-ai rezolvat. Nu mai citesc prin acest topic, risc să am coşmaruri la noapte.
- franta
- Standard User
difuzat de catre ProTV
mi se pare normal