Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

franta
Standard User

Re: Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

Unread postby franta » 06 Feb 2014 19:10

pe mine nu ma intereseaza antena 1 sau star da antena 3 da asa ca am mutat o antena pe 16 est
ori ce scoatere a unui canal dintro grila e o pierdere , si asa nu au de unde alege
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 06 Feb 2014 19:17

Imi pare rau pentru angajatii de rand care in cazul in care vor fi pierderi financiare la nivelul grupului sigur vor fi taxati ... pestele le impute de la cap dar se curata de la coada :(
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 06 Feb 2014 22:19

Dar voi credeti ca planga aia dupa cei 150 000 de abonati de la Focus?Daca era asa lasau la pret sau dadeau gratis programele sa aiba audienta.Stati linistiti la locurili voastre. : D

Sent from my Haifone using Tapatalk
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
Black_Angel
Standard User

Unread postby Black_Angel » 06 Feb 2014 22:40

Eu unul NU m-am uitat la Antene deloc- doar prin Antena :=))

dar- ce ma fac acuma ?? Nevasta mea nu se mai poate uita la `` Mireasa ptr. Fiul meu ''
sau mai merge pe alt Kanal pe undeva ??
dMd
Gold User

Unread postby dMd » 06 Feb 2014 23:11

Nu-ti face griji, daca vrei cu adevarat emisiunea respectiva se poate urmari in reluare pe EUTV 1W 12149 V 28000 7/8 sau jurnalTV .. nu mai stiu care retransmite emisiunile antenei1 pt moldova.
In plus exista canale ce pot inlocui (din pacate) cu succes pierderea si au emisiuni identice din punct de vedere calitativ :)
(KanalD - Ochii din umbra, Pe banii parintilor; PrimaTV - Iubiri secrete, Mărul discoardei, Killer Karaoke ... etc)
Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 06 Feb 2014 23:55

zmeura wrote:Dar voi credeti ca planga aia dupa cei 150 000 de abonati de la Focus?Daca era asa lasau la pret sau dadeau gratis programele sa aiba audienta.Stati linistiti la locurili voastre. : D
se spune ca Focus are cam 360-370 de mii de abonati - hai sa zicem 350.000 de abonati ;
Protv (pt retrasmisie) cere 4,5lei plus TVA/abonat/luna
daca Antenele cer 1 € de abonat atunci vine 350.000 x 1€ x 12luni = 4.200.000 €/an
nu e de lasat aproape 4 milioane jumate de euro pe an :D
lucrad
New member

Unread postby lucrad » 07 Feb 2014 08:07

Uraaa!!!! Sper sa dispara DE TOT, sa-i urmeze zeroTV-ului
Va amintiti ce spunea tatuca? Invatati, invatati si iar invatati....avea dreptate!
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 07 Feb 2014 09:13

franta wrote:pe mine nu ma intereseaza antena 1 sau star da antena 3 da asa ca am mutat o antena pe 16 est
ori ce scoatere a unui canal dintro grila e o pierdere , si asa nu au de unde alege
din martie ,din comunicatul celor de la Intact , vor coda TOATE canalele in Conax iar solutia aleasa de tine este temporara; asa ca "te legi la cap" si ori treci pe Dolce ori pe Orange :D
e adevarat ca scoaterea unui canal e o pierdere, dar prefer pierderea canalelor Intact decat "pierderea" pe fiecare luna a banilor alocati abonamentului (sa ceri de 4 ori mai mult pt. contentul oferit e o aberatie) ; daca se simt iubiti (cica sunt lideri in Romania) sa faca pachet separat sa plateasca cine vrea pt. ei (de la mine nu vede un leu!)
lao
Advanced User

Unread postby lao » 07 Feb 2014 10:00

Probabil ca DTH-ul a propus creearea unui pachet separat, dar crezi ca erau prosti sa accepte?
Cum a fost si la Digi cu Discovery, nu au vrut pachet separat.
Si chiar n-are importanta daca Digi au vrut sau nu sa scape de ei...
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 07 Feb 2014 12:10

Consumati multa energie pentru niste programe la care ziceti ca nu va uitati.:D
Asa cum am zis,nu mi-as face probleme pentru antene cat ca de faptul ca pe satelit castiga teren Dolce,care pentru noi nu e "utilizabil".Altfel eu nu stiu pe nimeni cu Focus inafara de voi cei care il mai aveti bagat in alt receptor sau la vre-o pensiune bagat in share pe mai multe receptoare,dar daca ziceti ca au sute de mii de abonati ....
Nu se aboneaza lumea pentru ca ,asa cum zicea un prieten,la pachetul Familia cateodata butonezi si nu ai ce sa vezi.In plus ca sa prinzi al doilea card conditiile sunt destul de grele,in timp ce la Dolce nici nu ai ce face cu 4 receptoare.
Poate ca e totusi o veste buna,asa sunt curios cum mai dau unii linii clientilor care vor si Antenele,poate in loc sa le plateasca unora pentru linii se aboneaza ... bineinteles la Dolce. :hehih:
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"

Return to “FocusSat (Canal+)”