Black Friday Romania 2013
- SuperSonic
- Advanced User
Re: Black Friday Romania 2013
Si Sigmanet se pregatesc, aici urmaresc eu ceva sa vad daca prind reducere : http://www.sigmanet.ro/?utm_source=news ... paign=logo
- lao
- Advanced User
Gata, eu am comandat duo2 dual S2 + dvb c/t2.
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
- zmeura
- Site Admin
Directorul E-MAG a explicat ca nu vor tine pe 29 noiembrie 2013 evenimentul de shoping al anului, ci pe 22 noiembrie, pentru ca oamenii doresc Black Friday ca o zi de reduceri si nu conteaza ca este in altă dată calendaristică.
Ce vrajeala pe ei,au decis unii ca fac cu o saptamana mai devreme si hop toti.Nici naiba nu stia,dar poate e mai bine asa.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- stargate
- Platinum User
Pana la urma nu mi-am luat nimic, imi facea cu ochiul un dual-sim Samsung dar nu a placut beneficiarului
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- zmeura
- Site Admin
Si eu m-am invartit in jurul cozii,nu am neaparat nevoie.Mai vad,site-urile nu sunt blocate,cred ca nu mai e ca in anii trecuti.
.
- stargate
- Platinum User
Multi s-au convins din anii trecuti cum sta treba cu super ofertele
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
-
- Standard User
Si eu tot un dual sim caut, am vazut ceva, ceva ,dar mai caut..
- zmeura
- Site Admin
Ofertele erau bune,nu zic nu,dar m-am gandit daca chiar am neaparat nevoie de un aparat foto atat de scump doar asa ca sa fac poze cu el de 5 ori pe an.Stii cum e, greu sa te abtii sa strici bani pe ceva ce intr-un fel e mai ieftin decat de obicei, il iei sa fie chiar daca pentru asta te mai si imprumuti.
Am vazut si la TV pe una care zicea ca vrea un LCD si un aragaz,ambele in rate,ca e ieftin.Bine,poate oricum si le lua in rate,e bine ca si le ia acum,dar poate nu avea neaparat nevoie de LCD-ul ala si garantat aragazul ei vechi nu era chiar de aruncat ci a zis ca sa si-l schimbe acum ca e iefteneala.
Oricum inca ma mai uit si eu,daca cumva se intampla sa prind un chilipir adevarat atunci chiar ca ma bag,dar sper totusi sa ma abtin.
Am vazut si la TV pe una care zicea ca vrea un LCD si un aragaz,ambele in rate,ca e ieftin.Bine,poate oricum si le lua in rate,e bine ca si le ia acum,dar poate nu avea neaparat nevoie de LCD-ul ala si garantat aragazul ei vechi nu era chiar de aruncat ci a zis ca sa si-l schimbe acum ca e iefteneala.
Oricum inca ma mai uit si eu,daca cumva se intampla sa prind un chilipir adevarat atunci chiar ca ma bag,dar sper totusi sa ma abtin.
.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Păcat că la DTH-uri nu sa simţit BlackFriday. Acum era momentul ca FreeSat să mai vândă nişte cartele sau Orange să mai încheie câteva contracte.
Păcat că la DTH-uri nu sa simţit BlackFriday. Acum era momentul ca FreeSat să mai vândă nişte cartele sau Orange să mai încheie câteva contracte.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- zmeura
- Site Admin
.