Daca va era dor de narusenie si zasada, ei bine Copa America se difuzeaza bine mersi la ei (Max Sport) desi la noi nu a fost nimen in stare sa ia drepturile TV (Digi a incercat dar nu s-a inteles la pret etc).
Asta desigur ridica o problema legata de iluminatul mai nepublic, ca sa zic asa. Stiu ca intr-o vreme bulcrypt era varza dar cunostintele mele despre situatia din prezent sunt nule si neavenite. Stie cineva vreo cale pentru a deschide aceasta experienta nostalgica? Mersi mult
Copa America si vecinii bulgari
-
- Standard User
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Copa America si vecinii bulgari
»
Nu pot momentan verifica pe 39.0°E (un copac mă blochează) dar pot confirma că MaxSport de la Neosat (transmis prin satelitul BulgariaSat 1.9°E) merge în share (CAiD 4AEE).
Am 2 linii cu CAiD 4AEE dar doar una deschide MaxSport, asta pentru că MaxSport nu este în oferta de bază, este un pachet care trebuie achiziționat separat.
Nu pot momentan verifica pe 39.0°E (un copac mă blochează) dar pot confirma că MaxSport de la Neosat (transmis prin satelitul BulgariaSat 1.9°E) merge în share (CAiD 4AEE).
Am 2 linii cu CAiD 4AEE dar doar una deschide MaxSport, asta pentru că MaxSport nu este în oferta de bază, este un pachet care trebuie achiziționat separat.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
-
- Standard User
Re: Copa America si vecinii bulgari
Mersi, inseamna ca sunt solutii. Cu ce am incercat eu de test de pe la diferite site-uri "clasice" nu deschidea pe 39E, probabil nu aveau pachetul suplimentar. Alte posturi se deschideau si nu erau FTA.