Caut ceva ce nu am idee cum se numeste.
Este vorba de LED-ul enorm pe care-l vedem in proiectoare. Probabil se numeste LED COB.
Ma intereseaza unde gasesc asa ceva, sa fie si RGB, sa fie la 12V, macar 50w, sa pot controla culorile cu un Arduino sau asemanator, astfel incat sa pot controla corect nuantele si luminozitatea nuantelor si luminozitatea totala.
Pun o imagine aproimativa cu un asemenea proiector
Si incerc sa tai din imaginea de mai sus, pentru a vedea cum arata piesa pe care o caut
L.E.
De fapt acesta este piesa pe care o caut
RGB LED COB 50w - gasesc pe undeva ?
- Levy
- Gold User
RGB LED COB 50w - gasesc pe undeva ?
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
- ASiX88796
- Site Admin
Re: RGB LED COB 50w - gasesc pe undeva ?
»
COB = Chip on board
Acela nu este un singur led, este un montaj (matrice de LED-uri) încapsulat.
Se găsesc în multe magazine (OLX, e-bay, Aliexpress, etc), doar trebuie să cauți o configurație care să-ți convină.
COB = Chip on board
Acela nu este un singur led, este un montaj (matrice de LED-uri) încapsulat.
Se găsesc în multe magazine (OLX, e-bay, Aliexpress, etc), doar trebuie să cauți o configurație care să-ți convină.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- Levy
- Gold User
Care model ar fi mai ok ? (DIP, SMD, COB ?)
Eu am gasit ceva pe AliExpress, nu am idee cata lumina poate da o asemenea placuta.
Eu am gasit ceva pe AliExpress, nu am idee cata lumina poate da o asemenea placuta.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
- gobi2000
- New member
Cu siguranza cob, un am testat personal, dar am vazut o instalatie facuta doar cu cob.
- Levy
- Gold User