Imi amintesc ca se intra pe dreambox.de , se completa undeva SN'ul si MAC'ul si aflai rezultatul .
Am incercat sa intru pe pagina insa nu mai este ce-a fost , sunt modele noi de receptoare si posibil sa nu mai fie ceea ce caut , sau poate nu-mi dau seama care ar fi procedura
.
Cum aflam daca DM'ul este original
- andym02
- Advanced User
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Cum aflam daca DM'ul este original
»
MAC-ul se poate schimba foarte ușor la Dreambox așa că în ziua de azi toate clonele au MAC original.
Căutarea după MAC nu este relevantă. A fost o chestie la început cu un TimeBomb care se activa după MAC dar au remediat pirații repede problema.
Chestia cu clonă sau original e mai mult legată de preț. Să nu-ți vândă cineva Dream la preț mare pe motiv că e original.
MAC-ul se poate schimba foarte ușor la Dreambox așa că în ziua de azi toate clonele au MAC original.
Căutarea după MAC nu este relevantă. A fost o chestie la început cu un TimeBomb care se activa după MAC dar au remediat pirații repede problema.
Chestia cu clonă sau original e mai mult legată de preț. Să nu-ți vândă cineva Dream la preț mare pe motiv că e original.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
-
- Standard User
Genuine Dreambox plugin, testat pe DM500HD.
-
- Standard User
Sunt clone pentru dreambox 4k?
- andym02
- Advanced User
Pai este greseala mea , n-am mentionat modelul
Este vb.despre un DM800se sim A8P , achizitionat din Danemarca .
Aparatul arata f.bine , functioneaza la fel , insa am observat pe olx acest model ( zica-se original ) la un pret destul de mare . Si curiozitatea m-a impins sa vad daca-i original.
Nu stiu daca la acest model se poate schimba MAC'ul , intr-adevar pe DM500s se schimba .
Este vb.despre un DM800se sim A8P , achizitionat din Danemarca .
Aparatul arata f.bine , functioneaza la fel , insa am observat pe olx acest model ( zica-se original ) la un pret destul de mare . Si curiozitatea m-a impins sa vad daca-i original.
Nu stiu daca la acest model se poate schimba MAC'ul , intr-adevar pe DM500s se schimba .
- dingo31
- New member
- andym02
- Advanced User
Salutare !
OK thanks , pe vremuri foloseam acest link : https://dreambox.de/en/authenticity-test , insa nu mai este valabil .
OK thanks , pe vremuri foloseam acest link : https://dreambox.de/en/authenticity-test , insa nu mai este valabil .
- dingo31
- New member
Da, Dremabox dezamageste tot mai mult prin lipsa tot mai redusa de suport, sursa inchisa, drivere ce nu sunt publice.