Plugins, Skins, Tools
- Meridian
- Gold User
Plugins, Skins, Tools
- Unele plugin-uri le voi adapta pentru GigaBlue Ultra!
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- Meridian
- Gold User
Re: Plugins, Skins, Tools
===========================
= SPINNER - SPINNER- SPINNER =
La restart sau cand facem anumite modificari in enigma 2 apare un "logo" pe ecran care de regula se roteste! M-am oprit pentru inceput , ca sa zic asa, la "simbolul brad-ului GigaBlue"!
=================
Cum se procedeaza
=================
Link 1 Link 2
= SPINNER - SPINNER- SPINNER =
La restart sau cand facem anumite modificari in enigma 2 apare un "logo" pe ecran care de regula se roteste! M-am oprit pentru inceput , ca sa zic asa, la "simbolul brad-ului GigaBlue"!
=================
Cum se procedeaza
=================
Code: Select all
Se dezarhiveaza si folderul rezultat se pune la usr/share/enigma2/skin_default. Se da restart enigma 2!
Link 1 Link 2
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- Meridian
- Gold User
- Meridian
- Gold User
=========================
= METEO - METEO - METEO =
Am adaptat plugin-ul meteo yahoo! Sper sa va placa! E setat initial pe Bucuresti! Pentru modificarea locatiei se procedeaza astfel: se apasa pe plugin, tasta rosie (change city) se scrie locatia si dam ok, asteptand cu putina rabdare pana gaseste! Imediat gasita locatia apasam save (taste verde) si din momentul respectiv avem situatia meteo doar pentru locatia aleasa!
=================
Cum se procedeaza
=================
Link 1 Link 2
= METEO - METEO - METEO =
Am adaptat plugin-ul meteo yahoo! Sper sa va placa! E setat initial pe Bucuresti! Pentru modificarea locatiei se procedeaza astfel: se apasa pe plugin, tasta rosie (change city) se scrie locatia si dam ok, asteptand cu putina rabdare pana gaseste! Imediat gasita locatia apasam save (taste verde) si din momentul respectiv avem situatia meteo doar pentru locatia aleasa!
Totul se bazeaza pe sintaxa xml oferita de yahoo.Pentru locatia Bucuresti avem: http://xml.weather.yahoo.com/forecastrss?w=868274
=================
Cum se procedeaza
=================
Se dezarhiveaza si folderul rezultat se pune la usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions. Se da restart enigma 2!
Link 1 Link 2
- Meridian
- Gold User
=====================================
= RADIOLOGO - RADIOLOGO - RADIOLOGO =
==================
Cum se procedeaza
==================
Adaugam radio.mvi la: usr/share/enigma2
E primul logo pe care l-am creat pentru Gigablue! Cele pe care le-am observat in imaginea originala sau celelalte nu mi se par deloc inspirate!
Link
- Meridian
- Gold User
= RADIOLOGO - RADIOLOGO - RADIOLOGO =
==================
Cum se procedeaza
==================
Adaugam radio.mvi la: usr/share/enigma2
Un nou update pentru logo-ul de radio!
Link