Nu ma prea uit la fotbal daca nu joaca echipele noastre, dar aseara am avut "placerea" sa constat ca cel mai tare si mai mare DTH din sud-estul Europei nu are in grila nici un program care sa transmita vre-un meci din CL.
Tare DTH-ul asta ! Asta dupa ce au pierdut drepturile de transmisie la campionate importante , ajungand sa transmita tot felul de sporturi cu audienta minima sau meciuri din Liga 2.Cat pe ce sa nu prinda nici Liga1,dar care acum se vede oricum pe toate gardurile.Parca imi aduc aminte de unii care au inchis, fosti parteneri de afaceri cu ei.
Noutăți DiGi
- zmeura
- Site Admin
Noutăți DiGi
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- zmeura
- Site Admin
Re: Noutati Digi
Trei canale TV din portofoliul RCS/RDS ies pe piața publicității. Este vorba de postul Digi 24 și de canalele Digi Sport 1 și Digi Sport 2. Director de vânzări TV a fost numit un profesionist cu 20 de ani de experiență în vânzări TV. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/10/dig ... eEL9t.dpuf
.
- zmeura
- Site Admin
Gata,pe Digi 24 deja ne omoara cu reclame.Pacat de el.
.
- Meridian
- Gold User
Probabil se pregateste sa apara si in digital terestru T2! Plus ca mai nou pana si Akta Cablu l-a preluat!
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- zmeura
- Site Admin
Nu cred.Probabil au mers fara, ca sa atraga audienta, iar cand au sarit cumva chiar si peste Realitatea TV au zis ca de ce sa nu recupereze din investitii.
Pe cablu sunt obligati cablistii sa ii bage,sunt in "must carry".Inclusiv concurenta UPC,Romtelecom,etc.
Pe cablu sunt obligati cablistii sa ii bage,sunt in "must carry".Inclusiv concurenta UPC,Romtelecom,etc.
.
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Noutăți DiGi
»
Joi 21.04.2016, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, vicepreşedintele RCS & RDS Valentin Popoviciu a declarat:
sursa: economica.net
Joi 21.04.2016, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, vicepreşedintele RCS & RDS Valentin Popoviciu a declarat:
Valentin Popoviciu wrote:RCS & RDS are 700.000 de abonaţi la serviciile DTH, care nu vor fi dezvoltate în continuare. Vrem să aducem servicii bazate pe fibră optică.
sursa: economica.net
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
-
- Standard User
Posibil sa fie simple teste, de cateva zile am observat ca se deschid din card 1802 urmatoarele canale: Filmbox (11747 H), Filmbox Family (11765 V) si Filmbox Plus Int (11765 V). La scanare pe "conserva" aceste canale nu apar.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Am testat și eu Filmbox, Filmbox Family și Filmbox Plus Int cu card 1802 dar la mine nu deschide.
Am testat și eu Filmbox, Filmbox Family și Filmbox Plus Int cu card 1802 dar la mine nu deschide.
-
- Standard User
Asa este, nu mai deschid respectivele canale.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Nației la postul de știri al companiei RCS.
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Nației la postul de știri al companiei RCS.
sursa: paginademedia.roDragoș Pătraru wrote:Pot spune că marți va fi ultima ediție Starea Nației la TVR. Un anunț legat de destinația emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public.
Cert e că marți va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica și de ce plecăm.
Va fi o emisiune deschisă și telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Nației, iar pe cele mai reușit le vom difuza pe post.