de ceva vreme am observat ca telecomanda nu mai merge , doar daca ma duc foarte aproape de reciver (20 cm) functioneaza normal. bateria este buna am skimbat cateva seturi si nu si-a revenit
ceva sfaturi
telecomanda
- franta
- Standard User
- ASiX88796
- Site Admin
Re: telecomanda
»
Încearc-o pe alt receiver.
Dacă și acolo face la fel o desfaci, refaci lipiturile de cositor și speli bine cu alcool partea de contacte.
Încearc-o pe alt receiver.
Dacă și acolo face la fel o desfaci, refaci lipiturile de cositor și speli bine cu alcool partea de contacte.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- andym02
- Advanced User
doar daca ma duc foarte aproape de reciver (20 cm) functioneaza normal
La distanta asta iti functioneaza toate " butoanele " ..... ?
- franta
- Standard User
da functioneaza toate, am citit ca la recverele imbatranite se intampla sa se deplaseze senzoru receptor din reciver, asa s-ar explica de ce merge de aproape , o sa ma uit inauntru sa vad daca s-a intamplat asa si la mine
- andym02
- Advanced User
am citit ca la recverele imbatranite se intampla sa se deplaseze senzoru receptor din reciver
Nu stiu cat de adevarat ar fi sa se deplaseze , probabil senzorul isi pierde din proprietati .
Insa dupa cum a spus si Asix , trebuie desfacuta , spalata cu ( alcool izopropilic ) sau alt alcool , mai ales ca unele baterii in timp lasa un fel de lichid pe cablaj , dupa care refaci lipiturile care ti se par dubioase .
succeeessss