Impropriu spus modificare , mai precis este vorba despre un offset de 110 cm( din otel , stare fff.buna ) pe care l'am primit fara suport si fara bratul LNB'lui .
Ce m'ar interesa , pot folosi regula de 3 simple ptr a calcula distanta din centru antenei pana la LNB .
Facand comparatie cu un offset de 90 cm , unde stim ca distanta este intre 63 > 65 cm .
Modificare antena offset
- andym02
- Advanced User
- franta
- Standard User
Re: Modificare antena offset
poti sa o cauti pe saitu producatorului sa vezi exact sau pt una asemnatoare .
sau poti determina prin teste
sau poti determina prin teste
- andym02
- Advanced User
Asa arata antena :
Insa suportul si bratul care sustine LNB'ul sunt de la o antena offset de 90 cm .
Tot am cautat modelul de antena , fara prea mari reusite .
Insa suportul si bratul care sustine LNB'ul sunt de la o antena offset de 90 cm .
Tot am cautat modelul de antena , fara prea mari reusite .
-
- Standard User
Nu stiu daca regula de 3 simpla se poate aplica, oricum mai pus pe ganduri. Am 2 antene se 1,1m ca cea din foto, nu le am de noi (le-am primit) iar lungimea bratului este de ~ 61 cm.
- andym02
- Advanced User
Am vazut cum arata suportul la acest model de antena , este in forma de " T " , iar bratul care sustine LNB este din teava rectangulara , avand sectiunea dreptunghiulara , acesta prinzandu'se de suport cu ajutorul unui surub , asa ca avem doua piese ( suport + brat ).
Nu cred ca lungimea bratului este doar de 61 cm , se pare ca nimeni nu are acest md. de antena " no name "
Nu cred ca lungimea bratului este doar de 61 cm , se pare ca nimeni nu are acest md. de antena " no name "
-
- Standard User
andym02 wrote:se pare ca nimeni nu are acest md. de antena
Cat despre cei 61 cm ... stii cum se spune: nu marimea conteaza
Lasand gluma deoparte: ce diferente ai intre antena 0,9 m (de la care provine bratul) si cea de 1.1?
- andym02
- Advanced User
Diferentza la ce anume ....?
-
- Standard User
La nivelul semnalului.
- andym02
- Advanced User
Mult mai multumit de antena offset 90 cm , pe cea de 110 la cel mai mic nor incepe sa faca macroblocuri si sa blok img. pe TV.
Sunt constient ca bratul ce sustine LNB nu respecta unghiul si distanta fata de antena , trebuie insistat pe problema si'o sa apara si rezolvarea .
Sunt constient ca bratul ce sustine LNB nu respecta unghiul si distanta fata de antena , trebuie insistat pe problema si'o sa apara si rezolvarea .
Return to “Componente pentru recepţie”