Liga 1 se va vedea in urmatorii 5 ani la UPC si Focus Sat

lao
Advanced User

Re: Liga 1 se va vedea in urmatorii 5 ani la UPC si Focus Sa

Unread postby lao » 27 Jul 2014 23:09

Eu ca si client m-a simti jignit sa vad cum incearca sa ma fraiereasca printr-un titlu mare si cum trebuie sa ma chiorasc sa vad ce au mai ascuns ei prin contract

Nu trebuie sa te chiorasti, trebuie ... doar sa-l citesti
Concret, fiecare trebuie sa-si poarte de grija, altfel...
Cine nu casca ochii, casca punga.
Cat despre comercianti, bancul din link spune cum sta situatia de fapt!

evreii si elefantul
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 28 Jul 2014 00:44

»
Asta nu este în nici un caz comerţ, este excrocherie.
Nu este normal ca un un serviciu care este promovat la 44,5lei să fie facturat la 3 luni la 44,5lei şi 21 luni la 79lei. Dau exemplu cu UPC doar din cauză că ei m-au abordat cu oferta asta dar ştiu că sunt muuulţi care fac asta. Am păţit-o şi la Orange luna trecută când am cumpărat o cartelă PrePay de 5€ pe care am dat defapt 6,2€. Dacă societatea consideră asta un lucru normal atunci eu unul mă delimitez de societatea asta degradată. Am cel mai mare respect pentru oamenii care muncesc şi sunt dispus să plătesc oricui munceşte dar în acelaşi timp dispeţuiesc la culme minciuna şi înşelătoria.

Şi aşa ca fapt divers, dacă tot rotunjim în sus, de ce nu rotunjim şi la salariu tot în sus. Da acolo este fix invers, îţi dă 2500 pe fluturaş şi doar 1700 ajung pe card. Mama lor de nemernici.

Dacă a început lao cu citate să închei şi eu în aceeaşi notă:
Singura condiţie pentru ca răul sa triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 28 Jul 2014 09:10

Cand iti scriu ceva cu litere foarte mari si de fapt esentialul cu litere mici ... e lipsa de respect si o fac clar ca sa insele pe cativa mai neatenti.Altfel la ce ar mai apela la asa ceva?
Dar cum am zis,nu doar UPC face asa ceva ci de la banci la operatori de telefonie mobila,etc.Am ajuns sa sapam dupa smecheriile din contracte ca arheologii. :haha:

PS: Mie cel mai mult mi-au placut reclamele de la Provident,era sa lesin cand odata de curiozitate m-am apropiat de TV sa vad ce scrie acolo asa mic de tot.Era DAE undeva la 86% parca.Si eu inca vad bine,dar banuiesc ca tinta lor e alta,oameni mai in varsta care nu mai vad nici cu ochelari,altfel totul e foarte frumos in reclama. :D

PPS: Scuze,am gresit legat de DAE la Provident,e peste 90% dar nu am apucat sa citesc exact cat https://www.youtube.com/watch?v=f3TVdlXRPFk chiar daca m-am chiorat. :hehih:
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 31 Jul 2014 04:32

»
A apărut pe site-ul oficial FocusSat Pachetul Fotbal.

Image
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 31 Jul 2014 23:37

Compania de cablu UPC a fost sanctionata de Autoritatea Nationala pentru Protecta Consumatorilor in cazul pachetului Extrafotbal cu Look, introdus automat in grila de programe.

ANPC a dispus “incetarea practicii incorecte, prin rectificarea ofertei speciale FAN cu optiunea Extra Fotbal inclusa, cu mentionarea tarifului aferent urmatoarelor 21 de luni din contract”.

Anuntul sanctiunii a fost publicat de UPC in ziarul Curierul National si prezinta oferta modificata. Din aceasta lipseste si indemnul “Nu reinnoi contractul cu furnizorul tau actual de cablu, pentru ca ai o oferta speciala de la UPC cu doar 44,5 lei”, asa cum era in prima varianta, prezentat de paginademedia.ro.

In noua formula, dupa decizia ANPC, oferta UPC spune doar “Ai o oferta speciala de la UPC, cu doar 44,5 lei”.

Textul sanctiunii a fost publicat pe 29 si pe 30 iulie in ziarul Curierul National, ziar cu un tiraj difuzat zilnic in aproape 3.500 de exemplare, conform BRAT, pentru perioada ianuarie-martie 2014.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"

Return to “FocusSat (Canal+)”