De exemplu daca vei baga un card invers (adica contactele readerului vor fi pe plastic) vei avea exact aceleasi mesaje in log-ul oscam.Deci nu il vede fizic.
Daca acele carduri merg in alt receptor si sunt ok atunci ramane o problema fizica la contactele readerului sau cel mult chestia cu frecventa la care le place lor sa mearga.Cam dupa astea doua te poti invarti pentru ca numai acolo e problema,nu la carduri sau alte setari in oscam.
Sa incerci si cu alta sursa ? Poate din cauza tensiunii de alimentare nefiltrate suficient sa nu reuseasca sa initializeze cardul ? Dar e asa la nimereala, mai repede un spray contact pe card si frecat un pic in reader.
Anomalie card Focus in DM 800 internal reader
- zmeura
- Site Admin
Re: Anomalie card Focus in DM 800 internal reader
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
-
- Standard User
Orice alt card e citit. Testat cu cele trei spuse mai devreme plus freesat viacces. Cred ca e din readerul dreamului. La un moment dat tot schimband la frecvente, undeva la 1200 a plecat. Restart fara sa schimb nimic si...am luat-o de la capat. Am obosit. O sa incerc schimbarea lor cu verificare prealabila intr-un dm800.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
-
- Standard User
Am schimbat cardul, am primit unul cu "number of session 4" si totul e ok.
- dMd
- Gold User
Interesant de stiut zic eu, din ce lot (surse achizitie) vine cel cu "number of session 4" si din ce "number of session 9" ? E acelasi banal abonament incheiat cu ei printr-un dealer (instalator) sau e un card din ala luat de la magazinele online cu palata anticipata pe un an ?
Nu putem avea tot timpul dreptate.
-
- Standard User
Toate trei sunt carduri incarcabile lunar ( V 3 ). Au fost luate, primul acum 3-4 ani (session 4), iar celelalte doua (session 9) anul trecut la diferenta de o luna intre ele. Dealerii care vor, pot schimba cardurile cu pricina. Se pare ca incompatibilitatea e numai cu readerul din dm 800.