Bravo FocusSat ... ați reușit să vă bateți joc de români de ziua națională a României.
Mulți cunoscuți nu au semnal la TV, nu merge update la card. Problema este la nivelul țării, în ograda tehnică a celor de la Focus.
Au avut grijă în ultima perioadă să crească tarifele, fără a introduce nimic nou la nivel de canale HD.
FocusSat, bătaie de joc de ziua României
- delta2k2
- Site Admin
- Black_Angel
- Standard User
Re: FocusSat, bătaie de joc de ziua României
Nici la mine NU merge, nici un update, desi am platit
am schimbat si vers de oscam, cu parere ca ultima vers, sa aibe ceva probleme cu Conax- pauza -
UQ- imi baga , dar la skipped , si la written numai share , 0 / 0 / 5 / 0 0 / 0 / 7893 / 3
Cred ca au gresit ceva la setari cu prelungirile O fi Palinca
Dar daca ? se salveaza acele unique- si se scrie cu mina ? oara nu merge ? - doar vin si Unique- sau ce fel de emm_uri trebuie ptr. prelungire ?
am facut fisier cu log- in config- FOCUS_unique_emm.log- si intra - 2020/12/01 13:10:07 0000.........
am schimbat si vers de oscam, cu parere ca ultima vers, sa aibe ceva probleme cu Conax- pauza -
UQ- imi baga , dar la skipped , si la written numai share , 0 / 0 / 5 / 0 0 / 0 / 7893 / 3
Cred ca au gresit ceva la setari cu prelungirile O fi Palinca
Dar daca ? se salveaza acele unique- si se scrie cu mina ? oara nu merge ? - doar vin si Unique- sau ce fel de emm_uri trebuie ptr. prelungire ?
am facut fisier cu log- in config- FOCUS_unique_emm.log- si intra - 2020/12/01 13:10:07 0000.........
Last edited by Black_Angel on 01 Dec 2020 14:13, edited 3 times in total.
- delta2k2
- Site Admin
Nici la mulți alții.
Și eu am plătit anticipat pe mai multe luni. Am reușit să vorbesc cu cineva de la suport online, dar o dă cotită, bagă textele standard cu ... verificați alea alea.
Instalatorul local mi-a spus că e asaltat de telefoane, dar că problema e la Focus.
Și eu am plătit anticipat pe mai multe luni. Am reușit să vorbesc cu cineva de la suport online, dar o dă cotită, bagă textele standard cu ... verificați alea alea.
Instalatorul local mi-a spus că e asaltat de telefoane, dar că problema e la Focus.
- delta2k2
- Site Admin
In sfârșit s-a făcut lumină ...
- Black_Angel
- Standard User
Si la mine, si la cunoscuți de ai mei