Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

zmeura
Site Admin

Re: Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

Unread postby zmeura » 17 Feb 2014 15:06

Deci, parca era vorba ca Antenele dau faliment:
http://www.mediaddict.ro/te-pui-cu-blon ... egii-zile/

Plus ce mai e pe prima pagina in ultimele 7 zile:
http://www.mediaddict.ro/tag/kantar-media/

Raman la parerea ca cei care pierd sunt cei de la Focus.

PS: Stiu, Felix e securist. Corect, ca multi altii, insa daca scoti programe cu audienta e imposibil sa nu pierzi, ca si cablist.:)
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 17 Feb 2014 15:27

Nu cred ca se poate vorbi la modul serios de faliment in cazul unui trust asa de mare ca Intact doar pentru ca a fost scos de pe un anumit DTH ... ca multi ne-am saturat de jegul promovat de Antene si ne-am dori disparitia unui asemenea soi de jurnalism este alta problema.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 17 Feb 2014 15:40

»
Audienţele înseamnă cantitate şi nu calitate. Pentru mine nu e nici o pierdere pentru căci eu nu văd calitate în Badea, Gâdea, Capatos, Gherghe sau "Te pui cu blondele" şi alte show-uri de astea. Cine le simte lipsa e liber să se reorienteze. Eu bănuiesc că publicul va descoperii "senzaţii" asemănătoare pe KanalD, Prima, National, Acasă, etc. E un pic grea perioada de acomodare dar va trece. Ştiţi cum spunea Darwin: "Nu specia cea mai puternică sau cea mai inteligentă supraviețuiește, ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbări". În trecut ne selectam canalele în funcţie de FTA sau codate, apoi în funcţie de EMU sau noEMU iar acum în mare parte le selectăm după share sau noshare. Probabil că pe viitor le vom alege doar în funcţie de operator (cum e acum cu Dolce şi Orange). Eu zic că un post TV e "tare" dacă are curaj să-şi facă pachet propriu. Dacă vrea să se bage cu forţa în pachetul de bază... e doar "parşivel".

PS: Nu ştiu sigur dar sa zvonit că au cerut 4 milioane de euro (pe an bănuiesc). Cine ştie rog să confirme sau infime. Voi vă daţi seama cât ar veni asta pe cap de abonat (Focus susţine că ar avea 341.000 abonaţi) ?
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 17 Feb 2014 18:25

daca se cred "bazati" cei de la Antene sa renunte la must carry si sa ceara bani la fel ca ProTv-ul sa vedem cati cablisti o sa plateasca pt. ei... (pariu pe cat vreti ca in secunda doi RCS-RDS ii zboara de pe cablu :D)
:hat:
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 17 Feb 2014 18:50

»
Eu sunt curios ce se va întâmpla în reţeaua UPC cablu după ce Antenele trec în DVB-S2 codat conax. UPC a notificat deja CNA că "nu va mai putea retransmite canalele" din motive tehnice :P . Parcă Antenele somau cabliştii că termenul limită e 4 martie.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 17 Feb 2014 19:26

...precum şi alte servicii de programe,libere la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privaţi, aflaţi sub jurisdicţia României
CNA-ul, ca de obicei, doarme
:dance2: sa vedem ,sa vedem ,sa vedem ce-o sa iasa :dance2: :hehih:
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 17 Feb 2014 20:34

Eu doar v-am aratat ca totusi lumea se uita,ca voua nu va place e treaba voastra,aveti telecomanda,nu trebuie sa va plangeti pe net.:D
.
franta
Standard User

Unread postby franta » 17 Feb 2014 20:44

astept sa dea ant 1 un meci de fotbal cu romania sau alt ceva interesant sa vedem cati o sa se mai bucure ca n-au antena 1
concurenta nu facea rau la nimeni
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 17 Feb 2014 23:17

acu' daca nu avem Digi Sport sau Dolce Sport ar trebui sa plangem!?
si apropo concurenta a omorat GSP-ul
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 17 Feb 2014 23:37

Nu,e invers,voi va plangeti ca va deranjau niste programe (cu toate ca se putea folosi telecomanda).Altii s-au "plans" ca Discovery-urile erau scumpe si oricum repeta emisiunile,ca sa nu mai zic de cei care erau "deranjati" de canalele Pro si laudau pe forumuri cand au fost scoase de la Dolce.Multi nici macar nu erau abonati,dar na,asa ca sa isi dea cu parerea. :D
Asa si in acest caz: vai dar ce programe urate,dar cum nu ma uitam deloc la ele,sa vezi cum o sa dea faliment ca nu mai sunt la Focus. :haha:
.

Return to “FocusSat (Canal+)”