Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

zmeura
Site Admin

Re: Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 13:17

Huoo Discovery!E scump domnule si nici nu se uita nimeni la el,sa il scoata.Mai bine sa bage Digi Animal si celelalte,sa vezi alea programe.Cel putin asa am citit pe forumuri. :haha:

PS: Stargate nu conteaza,eu am fost invatat de pe vremea cand se scoteau canale de la digi ca asa e bine,sa scriem despre provideri chiar daca nu avem abonamente la ei.Astept sa mai scoata de la Focus daca se poate. :hehih:
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 11 Feb 2014 14:11

zmeura wrote:Huoo Discovery!E scump domnule si nici nu se uita nimeni la el,sa il scoata.Mai bine sa bage Digi Animal si celelalte,sa vezi alea programe.Cel putin asa am citit pe forumuri. :haha:

eu vreau sa le scoata pe toate si sa bage numai canale Antena 3... Antena 3-1, Antena 3-2, Antena 3-n :haha:
Zmeura sa le bage ,da sa trasmita documentare educative genul "din viata Varanilor" ,cum sa ingrijesti o felina Felix :haha:
lao
Advanced User

Unread postby lao » 11 Feb 2014 14:21

Eu nu doresc sa se scoata nimic, chiar daca nu suport vreun canal.
Mie imi convine sa fie grile cat mai diferite la provideri, nu 80-85% grila comuna.
Ca nu-mi convine sa platesc pentru aceleasi programe mai multe abonamente!
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 14:32

Cui nu-i plac varanii sa traiasca bine ! Stiu ca e an electoral, dar nu pe forumul asta.
Ar fi bine sa mai scoata din canale de la Focus sa ma bucur si eu, ca atunci cand se scoteau de la digi se bucurau altii. Deabea astept sa vad reclame la Dolce sau Orange de genul "Discovery, Antena 1 etc pentru abonatii nostrii".
In plus Digi24 la Focus nu cred ca vedeti voi, nu e in must carry si la ce spume a facut UPC cand a aflat ca sunt obligati sa ii bage pe cablu ... In locul lor si pe cablu l-as baga cu pixeli multi, cum au facut si cei de la RCS cu altii. :haha:
.
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 11 Feb 2014 14:41

startrek1 wrote:sa bage numai canale Antena 3... Antena 3-1, Antena 3-2, Antena 3-n :haha:
:

Parca erau niste zvonuri ca Intact analizeaza posibilitatea lansarii unei platforme DTH, la viitoarele negocieri cu Romtelecom daca o sa-i scoata si de pe platforma Dolce vor fi nevoiti sa faca ceva .

@lao are perfecta dreptate cu diversitatea canalelor transmise, din pacate nu sunt manageri inteligenti sa imparta cateva tp-uri ( asa cum fac polonezii pe hotbird ) cu canale nationale pentru reducerea cheltuielilor si apoi sa completeze grila oferind canale proprii premium ... dar asta este alta discutie.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 11 Feb 2014 14:59

deja-vu
După ieşirea de pe Focus Sat, Antenele au pierdut 283.000 de telespectatori
12:56 pm, 30 aprilie 2012 • de Bianca Damian

Antena Group a pierdut 283.000 de telespectatori, prin renunţarea la UPC. ”La începutul lunii aprilie, Focus Sat a primit o solicitare scrisă din partea Antena TV Group, prin care operatorului i se cerea un tarif de opt ori mai mare pentru continuarea retransmiterii celor cinci posturi TV. Găsim nejustificată această solicitare, care, odată acceptată, ar afecta preţul abonamentelor noastre şi ar avea astfel impact direct asupra celor peste 283.000 de clienţi Focus Sat”, se arată într-un comunicat Focus Sat. Televiziunile Intact au ieşit din grila platformei de satelit Digi.
http://www.reportervirtual.ro/2012/04/d ... atori.html
sunt curios cum o sa decurga cu Dolce si Orange negocierile (si asa au cele mai scumpe abonamente);

zmeura nu e vorba ca e an electoral ; problema e cand s-au vazut scosi din lista au inceput sa arunce cu noroi in UPC/Focus Sat la fel cum a facut cu RCS-RDS/Digi Tv
sa ne amintim cu drag! :hehih: mai ales de celebru personaj(cand era super moderator) care taia si spanzura
phpBB [video]
sorin8m
New member

Unread postby sorin8m » 11 Feb 2014 15:51

Mie imi pare rau ca nu mai merg nici pe focus antenele.
Din ce cauza?
Din cauza ca dau desene frumoase pentru copii. Asa reuseam pe ficamea mai mare sa o urc mai repede in pat.
adica e vorba de antena 1. De antena star si antena 3 numi pare rau.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 11 Feb 2014 15:51

ps. a disparut din oferta Focus Sat (pachetu Familia) programele trustului Intact
http://www.focussat.ro/lista-canale/Fam ... zi%20lista
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 15:57

Sa vedem audientele, dupa ce au iesit de pe digi nu s-a observat nimic, nu vad de ce s-ar vedea acum. Asa cum am zis, de pierdut pierde Focus, nu va imbatati cu apa rece ca dau faliment Antenele din atat. Nu dau faliment ceilalti care nu au adienta nici pe sfert cat ei.
Poate ar fi mai bine sa ne gandim ca oricum nu avem in share programe nationale HD (doar amaratul de TVR, in rest fara Pro, Sport.ro Acasa), acum am mai pierdut si din ce erau SD si providerii pe val sunt cei care noua nu ne prea folosesc. Daca vreti sa ne bucuram ... ne bucuram, putem sa discutam dupa simpatii politice, dar in timp ce digi si focus nu prea vin cu programe HD si cu nimic nou, ba chiar scot programe, stam si ne uitam cu jind la Dolce si Orange. Si va zic eu ca numarul abonatilor lor creste,in timp ce la digi-focus cel putin stagneaza, daca nu chiar scad. Cel putin la digi nici nu are cum sa creasca daca de ani de zile ei merg numai pe receptoare recuperate, jumatate din ele cu datorii pe ele sau fara date ca sa le mai foloseasca cineva.
Eu zic sa scoata programe, sa piarda in continuare clienti si sa traga ambii heblul, sa vedem cu ce mai ramane noi astia de pe forumuri. Probabil cu link-uri catre stream-uri pe net care dupa 2 zile pica, cu Freesat care are 5 programe si cu FTA.
.
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 11 Feb 2014 17:08

Din punct de vedere al sharingului ai perfecta dreptate ... subtierea ofertei de canale la DTH care inca mai merg in share duce inevitabil la greutati in a gasi parteneri de schimb.
Daca trustul Intact vine cu o alta oferta pentru Dolce si Orange atunci cu siguranta sunt semnele unor intelegeri ascunse :(
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !

Return to “FocusSat (Canal+)”