Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?
- stargate
- Platinum User
Re: Din 6 februarie adio Antene pe Focus !?
Crezi ca Dolce vor sta cu mainile in sân si vor mai accepta conditiile contractuale impuse de motan, sa iasa si din lista must-carry si sa ceara aceiasi suma si sa vedem atunci cati abonati vor avea daca ii pun in pachet separat la pretul de 1euro + adaosul DTH
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- zmeura
- Site Admin
Eu nu cred nimic,nu discutam pe credinte, si nici nu le fac calcule legate de afacerilor lor,ca nu am actiuni la ei.
Totusi,raman la parerea ca va agitati mult legat de programele pe care nu le aveati in lista.Sau le aveati?
Totusi,raman la parerea ca va agitati mult legat de programele pe care nu le aveati in lista.Sau le aveati?
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- ASiX88796
- Site Admin
»
Nu-şi face nimeni abonament la Dolce doar ca să se uite la Antena 3. În maxim o săptămână toţi "enoriaşii" A3 o să se obişnuiască cu grila RTV (plus că-i aşteaptă deja Ciutacu acolo) şi o să se liniştească.
Nu-şi face nimeni abonament la Dolce doar ca să se uite la Antena 3. În maxim o săptămână toţi "enoriaşii" A3 o să se obişnuiască cu grila RTV (plus că-i aşteaptă deja Ciutacu acolo) şi o să se liniştească.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- zmeura
- Site Admin
Eu stiu cazuri concrete de pe vremea digi si altele aparute pe parcurs,in timp.Dar daca ziceti voi ...
.
- stargate
- Platinum User
Zicem si noi ca doar nu ne interzice nimeni ... sau poate DA
- franta
- Standard User
eu aveam o conserva d dolce da am trimis o in tara. ca am zis ca nam ce sa fac cu ea. acu parca ar fi nevoie
daca antenele se codeaza pe 16est o sa existe carduri de vânzare sau o sa fie doar pt cei care dac retransmisie
daca antenele se codeaza pe 16est o sa existe carduri de vânzare sau o sa fie doar pt cei care dac retransmisie
- startrek1
- Standard User
ANTENA GROUP RASPUNDE MESAJELOR DE SUSTINERE ALE ABONATILOR FOCUS SAT
adica - prin programele oferite (Acces Direct, Un Show Pacatos, Mireasa pentru fiul meu,Antena 3, Te pui cu blondele etc) cei de la Antene sunt egali si ofera aceiasi content si calitate ca Discovery si History Chanel !?
noul slogan al Antenelor - Dați un leu pt. Varan
Pe de alta parte, alegerea de catre Focus Sat a unor posturi TV internationale, (Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild şi Bollywood TV) ale caror preturi de retransmisie se ridica la sume exorbitante, in defavoarea posturilor TV – lider in Romania - Antena1, Antena3, Antena Stars, Euforia si GSPTV , apreciate de milioane de telespectatori - contravine alegerilor facute de insusi publicul telespectator, platitor de abonamente la platforma de satelit.
adica - prin programele oferite (Acces Direct, Un Show Pacatos, Mireasa pentru fiul meu,Antena 3, Te pui cu blondele etc) cei de la Antene sunt egali si ofera aceiasi content si calitate ca Discovery si History Chanel !?
noul slogan al Antenelor - Dați un leu pt. Varan
- stargate
- Platinum User
Pentru telespectatorii emisiunilor Acces Direct, Un Show Pacatos, Mireasa pentru fiul meu, Te pui cu blondele , show-urilor lui Badea si Gadea nu conteaza contentul si calitatea ... circul sa fie pe primul plan
- lao
- Advanced User
Pentru telespectatorii emisiunilor Acces Direct, Un Show ...
Poate vrei sa zici Acces din rect!
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
- franta
- Standard User
Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic
eu deja aveam canalele astea ca plateam pt ele, daca acum se dau moka tre sa scada pretul total
astept sa vad daca scade pretu