Copa America si vecinii bulgari

Al3xandru
Standard User

Copa America si vecinii bulgari

Unread postby Al3xandru » 28 Jun 2024 22:13

Daca va era dor de narusenie si zasada, ei bine Copa America se difuzeaza bine mersi la ei (Max Sport) desi la noi nu a fost nimen in stare sa ia drepturile TV (Digi a incercat dar nu s-a inteles la pret etc).
Asta desigur ridica o problema :hehih: legata de iluminatul mai nepublic, ca sa zic asa. Stiu ca intr-o vreme bulcrypt era varza dar cunostintele mele despre situatia din prezent sunt nule si neavenite. Stie cineva vreo cale pentru a deschide aceasta experienta nostalgica? Mersi mult
ASiX88796
Site Admin

Re: Copa America si vecinii bulgari

Unread postby ASiX88796 » 01 Jul 2024 00:30

»
Image

Image

Image

Image

Nu pot momentan verifica pe 39.0°E (un copac mă blochează) dar pot confirma că MaxSport de la Neosat (transmis prin satelitul BulgariaSat 1.9°E) merge în share (CAiD 4AEE).
Am 2 linii cu CAiD 4AEE dar doar una deschide MaxSport, asta pentru că MaxSport nu este în oferta de bază, este un pachet care trebuie achiziționat separat.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
Al3xandru
Standard User

Re: Copa America si vecinii bulgari

Unread postby Al3xandru » 01 Jul 2024 21:28

Mersi, inseamna ca sunt solutii. Cu ce am incercat eu de test de pe la diferite site-uri "clasice" nu deschidea pe 39E, probabil nu aveau pachetul suplimentar. Alte posturi se deschideau si nu erau FTA.

Return to “OScam”