»
Acum câţiva ani, când eram abonat Vodafone, îmi apăruse în contul web un banner "Încearcă gratuit noul internet mobil de la Vodafone". Am făcut click, dacă tot era gratuit, şi instant am primit pe e-mail noul contract prelungit cu 24 lunii !!! A doua zi sa şi prezentat curierul cu coletul în care era un stick usb pe care l-am refuzat. După vreo oră de parlamentări la telefon au anulat "comanda" (aşa ziceau ei) şi am revenit la vechiul abonament.
Momentan pe abonamentul de Orange am primit oferte gratuite de Cloud şi Enjoy dar nu am activat nimic. Am zis că înainte să activez ceva întreb în 5 locuri diferite şi înregistrez convorbirile
Abonament Orange
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Abonament Orange
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- delta2k2
- Site Admin
zmeura wrote:Nu am sunat eu la serviciul clienti ci invers,deci nu a fost nici un robot ca sa imi atraga atentia ca se inregistreaza convorbirea
La fel a fost si in cazul meu, zilele trecute. Persoana care ma sunat mi-a cerut acceptul sa fie inregistrata convorbirea.
- zmeura
- Site Admin
Nu tin minte sa ma fi intrebat,insa pe mine inregistrarea convorbirii sigur m-ar ajuta.Voi cere sa imi inchida contractul asa cum am cerut in scris,daca vor sustine ca am acceptat prelungire pe 24 de luni sa vina cu inregistrarea.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- zmeura
- Site Admin
Dupa lupte seculare care au durat 3 saptamani am fost sunat ca a fost o greseala din soft,care a prelungit automat contractul pe 2 ani.Acum s-a rezolvat manual,contract doar pe 1 an.
Deschide-ti ochii daca nu vreti sa beliti .... iepurele de piele.Se pare ca mai nou la orice operator de orice serviciu din Romania trebuie sa fii foarte atent sa nu iti iei teapa,ei iti strecoara diverse nimicuri in contracte la care spera sa nu fii atent.
Deschide-ti ochii daca nu vreti sa beliti .... iepurele de piele.Se pare ca mai nou la orice operator de orice serviciu din Romania trebuie sa fii foarte atent sa nu iti iei teapa,ei iti strecoara diverse nimicuri in contracte la care spera sa nu fii atent.
.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Eu nu cred că a fost vreo greşeală. Pur şi simplu o nesimţire grosolană. Acum 2 ani am anunţat la Orange (personal, telefonic şi în scris) că doresc să renunţ la unul din abonamente. Deşi timpul trecea, ei au tot continuat să emită facturi (iar eu să le trimit înapoi). După 3 luni m-au sunat să mă someze că am facturi neplătite. După discuţii telefonice de ore întregi au recunoscut că într-adevăr au găsit cererile mele de reziliere însă din păcate acestea nu au fost procesate (din vina unor operatori Orange, au recunoscut) aşa că după ce plătesc restanţa pe 3 luni o să rezilieze contractul. Am refuzat categoric. Până la urmă au mai emis o factură cu minus şi au reziliat contractul pentru acel abonament. Eu unul nu mai cred în "greşeli nevinovate" şi sunt convins că e doar vorba de nesimţire. Nu este nici un secret că operatorii/agenţii Orange au comision la fiecare operaţiune, comision ce creşte odată cu valoarea abonamentului şi perioada contractuală. Probabil sunt şi ceva penalizări dacă nu reuşesc să convingă un abonat să renunţe la reziliere.
Eu nu cred că a fost vreo greşeală. Pur şi simplu o nesimţire grosolană. Acum 2 ani am anunţat la Orange (personal, telefonic şi în scris) că doresc să renunţ la unul din abonamente. Deşi timpul trecea, ei au tot continuat să emită facturi (iar eu să le trimit înapoi). După 3 luni m-au sunat să mă someze că am facturi neplătite. După discuţii telefonice de ore întregi au recunoscut că într-adevăr au găsit cererile mele de reziliere însă din păcate acestea nu au fost procesate (din vina unor operatori Orange, au recunoscut) aşa că după ce plătesc restanţa pe 3 luni o să rezilieze contractul. Am refuzat categoric. Până la urmă au mai emis o factură cu minus şi au reziliat contractul pentru acel abonament. Eu unul nu mai cred în "greşeli nevinovate" şi sunt convins că e doar vorba de nesimţire. Nu este nici un secret că operatorii/agenţii Orange au comision la fiecare operaţiune, comision ce creşte odată cu valoarea abonamentului şi perioada contractuală. Probabil sunt şi ceva penalizări dacă nu reuşesc să convingă un abonat să renunţe la reziliere.
- stargate
- Platinum User
Si eu sunt patit cu functionarii de la Vodafone care doua luni au uitat sa proceseze o cerere de reziliere facuta online ... dupa amenintari cu protectia consumatorului si amintindu-le numarul cereri de inregistrare si-au rupt din timpul pretios si mi-au reziliat contractul.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
- Levy
- Gold User
zmeura wrote:...ceva gen 4 euro + TVA (22 lei/luna zicea) si conditii mai bune decat pe cartela de 5 euro,adica 2000 de minute in retea,160 minute nationale,50 mb net si ceva SMS nationale,in retea nu am retinut ce e cu sms-urile ca oricum nu eram curios de ele.Contract pe 1 an .....
Cu digimobil ieseai mai bine, chiar si cea mai ieftina varianta i-ti da 200 minute in orice retea nationala si nelimitat in reteaua digi + net nelimitat cu trafic pana la 0,5GB. Asta la cea mai ieftina varianta de 9 RON/luna !
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
- zmeura
- Site Admin
Pot sa imi dea si gratis daca nu am semnal unde imi trebuie.
.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Eu am telefon Dual Sim (DiGi + Orange). Problema la DiGi este riscul de a rămâne fără acoperire dacă te îndepărtezi prea mult de localităţile mai mari. Ca preţ, întradevăr, DiGi este cel mai avantajos. Pentru oraş, DiGi este perfect, eu am primit SiM-ul gratuit şi rare ori apare pe factură 2-3 lei de plată.
Eu am telefon Dual Sim (DiGi + Orange). Problema la DiGi este riscul de a rămâne fără acoperire dacă te îndepărtezi prea mult de localităţile mai mari. Ca preţ, întradevăr, DiGi este cel mai avantajos. Pentru oraş, DiGi este perfect, eu am primit SiM-ul gratuit şi rare ori apare pe factură 2-3 lei de plată.
- Levy
- Gold User
Pentru asta am luat un card preplatit de la digi, si am verificat semnalul in zonele pe unde umblu in general, in plus mi-a picat si un drum de Craiova,( aprox.260km), semnalul a fost foarte rar lipsa, prin defileul Jiului mai mult, pe unde telefoanele de pe ceilalti provideri nu prea acopereau zona.
Pana acum pot sa spun ca semnalul este excelent in zonele pe unde umblu de obicei, si in cel mai scurt timp am sa devin abonatul lor, pentru moment pastrez si celelte telefoane, insa dupa cum am vazut ca este semnalul, nu pentru multa vreme. Digi mobil m-a convins. Plus ca pe langa abonamentele moka sa ai si internet pe mobil, cred ca e mai mult decat ai putea obtine de la oricare din "operatorii consacrati".
Pana acum pot sa spun ca semnalul este excelent in zonele pe unde umblu de obicei, si in cel mai scurt timp am sa devin abonatul lor, pentru moment pastrez si celelte telefoane, insa dupa cum am vazut ca este semnalul, nu pentru multa vreme. Digi mobil m-a convins. Plus ca pe langa abonamentele moka sa ai si internet pe mobil, cred ca e mai mult decat ai putea obtine de la oricare din "operatorii consacrati".
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !