Dragomir, după percheziţia

Sport
adrycom
Standard User

Dragomir, după percheziţia

Unread postby adrycom » 07 Apr 2014 09:22

Dragomir, după percheziţia Politie : “Nu mi-e frica ”

Image

UPDATE 08:26. “Există zi în care să nu se vorbească de mine? Nu există! Sa fie sănătoși, să aibă de 1.000 de euro în buzunar, la cîte audieri am fost pînă acum. O să mă duc și de această dată și asta este. Îmi era frică dacă aș fi furat! Așa, cum să-mi fie frică? Soția mea s-a speriat, dar e mai mult indignată. Oamenii s-au purtat profesionist, sîntem în Uniunea Europeană, și-au făcut treaba. Să fim noi sănătoși, că astea trec!”, a spus, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO, Dumitru Dragomir.
UPDATE 09:38. “Chiar daca eu sînt avocatul lui, nu-l pot reprezenta pentru că nu sînt specializat în penal. Dar, din cîte ştiu, va fi dus la Poliţia Capitalei pentru audieri, nu la sediul DNA”, a spus Cătălin Ciubotă, avocatul lui Dumitru Dragomir.
UPDATE 09:28. Parchetul de pe lîngă Tribunalul Bucureşti a confirmat, pentru gsp.ro, că se fac percheziţii la domiciliul lui Dumitru Dragomir şi la sediul firmei Capital Properties, nu însă şi la sediile RCS sau Digi.
UPDATE 09:20. La sediul LPF şi-a făcut apariţia şi Gino Iorgulescu, care pune la dispoziţia procurorilor toate documentele solicitate aceştia.
UPDATE 08:59. Conform Antena 3, în acest moment au loc percheziţii la 11 adrese din Bucureşti şi Judeţul Ilfov. 7 persoane au fost deja duse la audieri.
Percheziţii de amploare la Liga Profesionistă de Fotbal. Sînt vizaţi mai mulţi oameni din Fotbal. Aceştia sînt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, în legătură cu vînzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Prejudiciul este unul important: 3 milioane de euro. La audieri va fi adus şi Mitică Dragomir, anunță România TV.
Poliţişti şi procurori sînt în interiorul sediului Ligii Profesioniste de Fotbal, caută documente în sprijinirea acuzaţiilor de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală.
Percheziţiile nu au loc doar la LPF, ci şi la alte zece adrese din Capitală. Sînt vizaţi mai mulţi oameni din lumea fotbalului, printre care şi fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir. De asemenea, conform surselor FANATIK.RO, mai mulţi membri ai Adunării Generale a LPF din perioada 2011-2013 vor ajunge la audieri. :hello2:
SuperSonic
Advanced User

Re: Dragomir, după percheziţia

Unread postby SuperSonic » 07 Apr 2014 13:12

Văd că deja l-au legat preventiv pe "nevinovat".

Sent from my CyanogenMod Nexus 5

Return to “Sport”