Optibox EVO ENfinity X2+
-
- Standard User
Re: Optibox EVO ENfinity X2+
aveti grija la kernel
- andym02
- Advanced User
Salutare ....!
Am incercat intro oarecare masura sa "resuscitez" acest aparat , fara reusita .
Dintre "cunoscutii" de aici , este cineva interesat sa incerce , "sa se joace" cu el ?
Am incercat intro oarecare masura sa "resuscitez" acest aparat , fara reusita .
Dintre "cunoscutii" de aici , este cineva interesat sa incerce , "sa se joace" cu el ?
- Levy
- Gold User
Daca caut bine prin casa, s-ar putea sa am pe undeva un EVO Enfinity (nu cred ca e X2+).
Candva am zis ca o sa vad daca pot instala pe el o distributie de ubuntu sau orice altceva, varianta server, dar intre timp am reusit sa cumpar un Raspberry Pi4 si interesul catre EVO a cazut la zero. Nu cred ca ar trebui resuscitat al meu, acum vre-o 4-5 ani inca functiona, cand am renuntat la el complet.
Candva am zis ca o sa vad daca pot instala pe el o distributie de ubuntu sau orice altceva, varianta server, dar intre timp am reusit sa cumpar un Raspberry Pi4 si interesul catre EVO a cazut la zero. Nu cred ca ar trebui resuscitat al meu, acum vre-o 4-5 ani inca functiona, cand am renuntat la el complet.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !