Cum ziceam pe minichat,uite ca o aplicatie simpla pe un telefon putea ajuta foarte mult in cazuri dinastea viewtopic.php?f=49&t=873#p5037 ,banuiesc ca se gasesc si pe Android,fara sa fie nevoie de net pe mobil.Daca aveau net pe mobil stau si ma intreb daca nu se putea afla din google maps locatia exacta,de ce ii cautau pe o raza de 4 km?
Sunt acuzati cei de la STS ca nu i-au localizat dupa mobil,insa stiristii si pareristii nu stiu ca pentru o localizare exacta ar fi trebuit sa aiba semnal de la 3 statii de baza GSM,ceea ce in zona de munte e cam imposibil,de aceea au dat o raza de 4 km pe baza acoperirii maxime a statie GSM ce mai apropiata.
Totusi ar fi putut sa caute solutii alternative,cum am scris mai sus.Mie mi-a luat 10 minute sa caut pe net cum se face si sa am locatia mea exacta pe un amarat de LG GT505:
call 3845#*505# (Hidden menu if you have flash your gt505)
Go to gps test and do it,
Ceva de genul asta:
Banuiesc ca multe modele de telefon au acum receptor GPS,daca tot au discutat atat cu ei pe telefoane nu s-a gasit nici unul mai dezghetat sa le spuna cum sa faca pe un telefon (ii intrebau ce telefoane au pe acolo si cautau pe net cum se face) ca sa isi afle locatia exacta?