salut
mi sa stricat imprimanta si vreau sa iau una noua
vreau sa se poata reincarca acasa, eventual sa aiba 4 cartuse separate
sa poata scana documente in format pdf sa le salveze in memoria ei sau pe stick.
nu o sa o folosesc in regim office deci viteza de imprimare nu e ceva foarte important
Ce recomandati cu toner sau cartuse .
La un pret de pana la 150 euro
daca puteti sa recomandati o marca sau model care sa se potriveasca cu ce vreau eu
imprimanta
- franta
- Standard User
- ASiX88796
- Site Admin
Re: imprimanta
»
Am avut imprimante matriceale, cu cerneală și laser.
Categoric recomand laser și categoric nu recomand cu cerneală.
Pe cele laser știu 2 metode pentru a le reîncărca:
- se schimbă cipul de pe cartuș cu unul nou și imprimanta acceptă cartusul reîncărcat (îl vede ca nou);
- se rescrie firmware-ul imprimantei și atunci poți reîncărca la infinit același cartuș;
Ce cauți tu nu este IMPRIMANTĂ, se numește MULTIFUNCȚIONAL (scanre/copiere/imprimare).
Ai putea merge pe un site care vinde cipuri/firmware și vezi ce ofertă au. Așa vei fi sigur că modelul respectiv îl poți reâncărca acasă.
Am avut imprimante matriceale, cu cerneală și laser.
Categoric recomand laser și categoric nu recomand cu cerneală.
Pe cele laser știu 2 metode pentru a le reîncărca:
- se schimbă cipul de pe cartuș cu unul nou și imprimanta acceptă cartusul reîncărcat (îl vede ca nou);
- se rescrie firmware-ul imprimantei și atunci poți reîncărca la infinit același cartuș;
Ce cauți tu nu este IMPRIMANTĂ, se numește MULTIFUNCȚIONAL (scanre/copiere/imprimare).
Ai putea merge pe un site care vinde cipuri/firmware și vezi ce ofertă au. Așa vei fi sigur că modelul respectiv îl poți reâncărca acasă.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.