LNB-urile o sa-mi faca pui :)
-
- Standard User
Re: LNB-urile o sa-mi faca pui :)
Aduc a gugustuci acum.
- franta
- Standard User
da ce repede cresc
- dMd
- Gold User
Cresc repede ca sunt radiati de antena portii stelare
Nu putem avea tot timpul dreptate.
- Meridian
- Gold User
=============================================
Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi
Ingrediente:
- gugustiuci
- cartofi
- ulei
- vin rosu sec
- sare
- piper
- busuioc
- patrunjel
- usturoi
- suc de rosii
Mod de preparare:
In primul rand, se vaneaza gugustiucii...cu "arcanul" de sub bratul antenei...dupa care se curata de pene, operatiune foarte usoara...nu trebuiesc opariti...se parlesc la flacara pentru a indeparta orice fir de puf dupa care se taie membrele superioare si cele posterioare si se eviscereaza...din viscere se pastreaza doar inima ranza si ficatul...
Dupa ce au fost bine spalati,gugustiucii si maruntaiele sunt bagati la fiert, timp de 25 min la oala cu presiune , timp in care se pregatesc cartofii si sosul...cartofii se taie in 4 si sosul este facut din 0,5 l suc de rosii, 1 lingurita sare, jumatate lingurita piper, jumatate lingurita busuioc, 6 catei usturoi pisati ,0,2 l vin rosu sec, 0,1 l ulei floarea soarelui.
Dupa ce au fiert cele 25 min, se scot si se pun in tava, alaturi de cartofi (tava fiind unsa cu ulei) si de jumatate din cantitatea de sos,apoi se baga in cuptorul incins.
Cuptorul va fi tinut la foc mic si tava va fi verificata la fiecare 15 min, timp in care gugustiucii vor fi stropiti cu sos.
Dupa aproximativ 45 min se scot din cuptor si se presara patrunjel verde.
Se servesc alaturi de o salata de muraturi cu ulei de masline si un pahar sau mai multe de vin rosu...sa-veti pofta!
Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi
Ingrediente:
- gugustiuci
- cartofi
- ulei
- vin rosu sec
- sare
- piper
- busuioc
- patrunjel
- usturoi
- suc de rosii
Mod de preparare:
In primul rand, se vaneaza gugustiucii...cu "arcanul" de sub bratul antenei...dupa care se curata de pene, operatiune foarte usoara...nu trebuiesc opariti...se parlesc la flacara pentru a indeparta orice fir de puf dupa care se taie membrele superioare si cele posterioare si se eviscereaza...din viscere se pastreaza doar inima ranza si ficatul...
Dupa ce au fost bine spalati,gugustiucii si maruntaiele sunt bagati la fiert, timp de 25 min la oala cu presiune , timp in care se pregatesc cartofii si sosul...cartofii se taie in 4 si sosul este facut din 0,5 l suc de rosii, 1 lingurita sare, jumatate lingurita piper, jumatate lingurita busuioc, 6 catei usturoi pisati ,0,2 l vin rosu sec, 0,1 l ulei floarea soarelui.
Dupa ce au fiert cele 25 min, se scot si se pun in tava, alaturi de cartofi (tava fiind unsa cu ulei) si de jumatate din cantitatea de sos,apoi se baga in cuptorul incins.
Cuptorul va fi tinut la foc mic si tava va fi verificata la fiecare 15 min, timp in care gugustiucii vor fi stropiti cu sos.
Dupa aproximativ 45 min se scot din cuptor si se presara patrunjel verde.
Se servesc alaturi de o salata de muraturi cu ulei de masline si un pahar sau mai multe de vin rosu...sa-veti pofta!
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- stargate
- Platinum User
Este saptamana mare ... trebuie sa postim sufleteste si trupeste
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
-
- Standard User
In doua saptamani isi iau zboru.....adio gugustuci la cuptor !
- stargate
- Platinum User
Dupa ce vor zbura ... va zbura si cuibul pentru ca am antena chiar deasupra intrarii in bloc si puii au inceput sa faca mizerie.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
- ASiX88796
- Site Admin
»
Deşi bănuiesc cum sa terminat povestea o confirmare oficială ar fi binevenită ca post final în acest topic.
Deşi bănuiesc cum sa terminat povestea o confirmare oficială ar fi binevenită ca post final în acest topic.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- delta2k2
- Site Admin
Pai ce crezi că a mâncat in prima zi de Paşte (după terminarea postului) ?
- dMd
- Gold User
Multifeed la cuptor stropit cu mult vin ?
Nu putem avea tot timpul dreptate.