Au urinat pe poze cu preşedintele Ucrainei!

Offtopic
Meridian
Gold User

Au urinat pe poze cu preşedintele Ucrainei!

Unread postby Meridian » 04 Dec 2013 11:47

Image

Mai multe membre ale grupării "Femen" au protestat la Paris împotriva preşedintelui ucrainean, Viktor Yanukovich, care a decis să nu semneze de a nu semna Acordul de Asociere la UE. Cinci activiste topless au făcut un gest complet nebunesc în faţa ambasadei Ucrainei. Femeile care şi-au scris pe piept "Yanuchovich piss off" au urinat pe poze ale preşedintelui. "Am venit să spunem Europei că avem nevoie de ajutor", a declarat lidera din Franţa a grupării feministe, Inna Shavchenko. Ea a mai denunţat influenţa lui Vladimir Putin asupra Kievului, dar şi incidentele violente care au avut loc sâmbătă în capitala Urcainei. Atunci, forţele de ordine au luat măsuri violente împotriva manifestanţilor care se opun preşedintelui ucrainean.

Video

:haha:
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
Image
zmeura
Site Admin

Re: Au urinat pe poze cu preşedintele Ucrainei!

Unread postby zmeura » 04 Dec 2013 15:48

Image

Președintele Ucrainei are o problemă: protestatarii i-au dus viața la urină

Jurnalul Urihnei Pișnaceva (activistă Femen)

2 decembrie 2013

Trebuie să recunosc că eu și colegele mele de la Femen am fost cam lipsite de pudoare. Adică puteam și noi să ne ducem să facem pipi pe portretul lui Ianukovici după un tufiș, că eram în țâțele goale și ne vedea lumea așa, cu sfârcurile întărite de la ger.

3 decembrie 2013

M-am uitat ieri pe niște tabloide și se pare că au apărut probleme și în paradis. Englezoaicele protestează și ele împotriva a ceva, pișându-se pe stradă în fața aparatelor de fotografiat. Oricum, se vede clar că sunt începătoare, deoarece nu fac asta decât în nopțile de sâmbătă, atunci când ies bete din baruri.

4 decembrie 2013

M-am tot gândit dacă nu cumva protestul nostru a fost prea firav. Poate că n-ar fi o idee rea să mergem mai departe și să ne și căcăm în public pe poza președintelui Ianukovici. Singura parte nasoală e că prin asta am dărâma un mit, acela că fotomodelele superbe nu se cacă, iar dacă o fac nu miroase a cadavru de boschetar pe toate străzile din centrul Kievului.

5 decembrie 2013

Dragă jurnalule, aș avea multe de scris despre ce am făcut azi, dar mă cam grăbesc. Îmi vine să fac pipi și trebuie să găsesc urgent o poză cu președintele Ianukovici, că altfel mă scap pe mine.

Jurnalul lui Viktor Ianukovici (son of a bici)

2 decembrie

Nu înțeleg de ce toată lumea zice că gestul tovarășelor de la Femen, de a urina pe poza mea, este un gest anti-Viktor Ianukovici. De cîteva ori, la beție, se poate spune că inclusiv eu m-am pișat pe Viktor Ianukovici, iar pe mine nu mă poate bănui nimeni că sînt împotriva mea.

3 decembrie

Ce țeapă și-au luat protestatarii pro-europeni care au ocupat Primăria! Ei cred că e ușor să conduci un oraș de mărimea Kievului? Să rezolvi problemele urbanistice și socio-culturale ale unei metropole vibrante? Nici nu trebuie să trimit Poliția peste ei, o să-i gonească birocrația.

4 decembrie

Încep să am sentimentul pregnant că populația nu mă mai place. Astăzi cîțiva protestatari au călcat cu excavatorul o păpușă incendiată pe care în prealabil scriseseră “Ianukovici, nu te mai placem”. Cine știe ce înseamnă asta? Poate sînt eu paranoic și în realitate nu e nici o problemă.

5 decembrie

Multă lume se întreabă probabil de ce am respins acordul de asociere cu Uniunea Europeană. Adevărul e că totul se datorează unei descoperiri șocante pe care am făcut-o în timp ce citeam despre Uniunea Europeană. Am descoperit că, în adîncul sufletului, am rămas un comunist bătrîn.

http://www.catavencii.ro/Presedintele-u ... 9852.html#
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"

Return to “Offtopic”