Dupa cum scrie si in Topic
este vorba de o cartela TVR- care ar trebuii activata
Poate este careva care isi face mila si pomana sa ma salveze
Am cartela dintre primele care au aparut - acuma 6-7 ani ??
Nu am avut-o activata nici odata- adica nu a facut lumina deloc
Poate este cineva care are Paypal account , sa il pot platesc servicul
Asi dori sa mi se activeze cartela TVD HD cu pachetul FreeSat
ptr ca decind stie nevasta mea ca merg Antenele ,ma omoara-
Daca se gaseste cumva cineva, care ar dori si poate sa ma serveasca !!!!
PS:;- nu stau in tara din aceasta cauza si apelez
Cartela TVR cu Freesat
- Black_Angel
- Standard User
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Cartela TVR cu Freesat
»
Dacă ai cartelă TVR şi vrei să activezi FreeSat ai de urmat 2 paşi:
- te duci pe FreeSat/vreau-freesat, introduci seria cartelei şi plăteşti on-line 99lei;
- bagi cartela într-un OScam cu AU ACTiV şi se va activa;
Dacă e ceva ce te împiedică să urmezi cei doi paşi atunci revino cu detalii şi sigur te ajută vre-un user.
Dacă ai cartelă TVR şi vrei să activezi FreeSat ai de urmat 2 paşi:
- te duci pe FreeSat/vreau-freesat, introduci seria cartelei şi plăteşti on-line 99lei;
- bagi cartela într-un OScam cu AU ACTiV şi se va activa;
Dacă e ceva ce te împiedică să urmezi cei doi paşi atunci revino cu detalii şi sigur te ajută vre-un user.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- Black_Angel
- Standard User
@ASiX88796
- Eu nu am Rezidentza de Romania- si dupa cite stiu se poate face numai pe rezidentza de Ro.
Spun drpt am fost pe aceea pagina - o stiu , dar nu am incercat inca
Plus- la mine trebuie activat si cartela de TVR- am verificat-o la cind expira- si acolo mi-a dat ca inca nu a fost activata
- Eu nu am Rezidentza de Romania- si dupa cite stiu se poate face numai pe rezidentza de Ro.
Spun drpt am fost pe aceea pagina - o stiu , dar nu am incercat inca
Plus- la mine trebuie activat si cartela de TVR- am verificat-o la cind expira- si acolo mi-a dat ca inca nu a fost activata
- ASiX88796
- Site Admin
»
Datele din formularul de plată sunt doar pentru facturare. Nu o să primeşti nici un colet la adresa respectivă din moment ce doar vrei să activezi o cartelă pe care o ai deja. Eu aş zice să încerci chiar cu adresa ta reală sau una fictivă din RO şi dacă nu merge atunci poţi reveni pentru ajutor. La fel şi cu cardul, bănuiesc că activarea Freesat va activa şi cele 4 canale TVR. Tu decizi.
Datele din formularul de plată sunt doar pentru facturare. Nu o să primeşti nici un colet la adresa respectivă din moment ce doar vrei să activezi o cartelă pe care o ai deja. Eu aş zice să încerci chiar cu adresa ta reală sau una fictivă din RO şi dacă nu merge atunci poţi reveni pentru ajutor. La fel şi cu cardul, bănuiesc că activarea Freesat va activa şi cele 4 canale TVR. Tu decizi.
___________________________ ____ ___ __ _
- zmeura
- Site Admin
Cred ca merge de pe site fara probleme,baga adresa unor neamuri din RO pentru ca pe ei nu ii intereseaza ca plata vine dinafara.Daca insisti sa te complici prin paypal doar ca pana la urma cineva sa iti plateasca de fapt tot pe net cu cardul ... se rezolva si asa,dar are acelasi rezultat si platesti la paypal degeaba tranzactiile si retragerea banilor.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
-
- Standard User
Nu e nevoie sa fii in tara ca sa faci contract cu Freesat,din moment ce ai o cartela activa TVR suni la ei,
si te indruma ei cum sa faci abonament Freesat,adresa din RO care se da nefiind nevoie sa fie reala...totul e sa platesti
cei 99 LEI si se rezolva
si te indruma ei cum sa faci abonament Freesat,adresa din RO care se da nefiind nevoie sa fie reala...totul e sa platesti
cei 99 LEI si se rezolva
- Black_Angel
- Standard User
m-am gindit sa dau un raspuns ce am rezolvat astazi
Am facut online plata de Freesat- plus ca am dat tel la TVR sa imi activeze cartela
Totul sa rezolvat cu bine dar fara urmari pozitive- adica nu deschide din cartela nimica
Am sa revin in rubrica Oscam cu Card TVR- poate se gaseste cineva care imi spune unde este greseala mea
Mulzumesc la toata lumea cu sfaturile acordate pe acest Topic
Am facut online plata de Freesat- plus ca am dat tel la TVR sa imi activeze cartela
Totul sa rezolvat cu bine dar fara urmari pozitive- adica nu deschide din cartela nimica
Am sa revin in rubrica Oscam cu Card TVR- poate se gaseste cineva care imi spune unde este greseala mea
Mulzumesc la toata lumea cu sfaturile acordate pe acest Topic