cauta unu pe forumuri......
Enigma2_motor_75E-30W
Enigma1-Motor-by-GioppyGio-03-04-2016
http://www.girlshare.ro/3489359195.3
poate il ajuta
daca nu am postat unde trebuia scuze si rog mutarea treadului
HRISTOS A INVIAT
Settings E2 si E1
- keop5
- Standard User
- dMd
- Gold User
Re: Settings E2 si E1
Cele mai bune setari sunt cele pe care le face omul cu mana lui. Doar tu stii ce sateliti te intereseaza, ce canale salvezi la favorite si cum le clasezi dupa propria ta dorinta si nu dupa placul altora. Eu unul consider castig si nu pierdere de timp daca iti rezervi cateva ore pe an sa iti faci propria lista cu setarile satelitilor si canalelor favorite, apoi din cand in cand sa vezi ce apare nou si sa scanezi doar o anumita frecventa/transponder (scuza cu lipsa de timp eu nu o cred).
.. dar asta este strict parerea mea.
.. dar asta este strict parerea mea.
Nu putem avea tot timpul dreptate.
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Settings E2 si E1
»
Când eram începător foloseam și eu colecții de buchete salvate de alții. Consideram că au fost sortate profesional și doar cele mai "bune" canale sunt listate. Apoi am constatat că gusturile mele diferă un pic așa că am mai modificat din ele, până la un momentdat când am șters tot și mi-am făcut propria listă, așa cum îmi place mie (TVR1, TVR2, ProTV, Antena, PrimaTV, etc).
Deci și listele altora sunt o etapă din timeline-ul unui hobbyst într-ale sateliților.
Când eram începător foloseam și eu colecții de buchete salvate de alții. Consideram că au fost sortate profesional și doar cele mai "bune" canale sunt listate. Apoi am constatat că gusturile mele diferă un pic așa că am mai modificat din ele, până la un momentdat când am șters tot și mi-am făcut propria listă, așa cum îmi place mie (TVR1, TVR2, ProTV, Antena, PrimaTV, etc).
Deci și listele altora sunt o etapă din timeline-ul unui hobbyst într-ale sateliților.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
Return to “Enigma 2 common suport”