Neavand un nett de calitate n-am fost interesat de IPTV , insa zilele astea am incercat si chiar am reusit sa fac cateva adrese IPTV cu extensia m3u , sunt functionale , chiar multumitoare , alta nelamurire am si anume :
Cum pot converti fisierul cu extensia m3u in ts , am incercat cu vlc , cu CONVERTITORE M3U , fara prea mari reusite .
Asteptam un punct de vedere din partea celor care doresc si care au experimentat
Conversie din m3u in ts
- andym02
- Advanced User
- Levy
- Gold User
Re: Conversie din m3u in ts
Da-ne vre-un link functional m3u si testam ! Nu conteaza ce canal doar sa fie functional.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
- alexz
- Standard User
am reusit sa fac cateva adrese IPTV cu extensia m3u.....spune te rog pe ce receptor sau imagine si cu ce program ai reusit....
- andym02
- Advanced User
am reusit sa fac cateva adrese IPTV cu extensia m3u
acelasi lucru l-am obtinut si eu , cu o multime de programe TV HD pe care multi si le-ar dori
extensia m3u este o lista care contine linkuri in diferite formate., MP4, MPEG, .....etc
TS este un protocol , o codare video, vlc salveaza in format TS ...(streamul ala pe care il scoate default sau nativ vlc este TS )
Deci nu se prea poate face mare lucru , regandit si reanalizat acest aspect ca totul sa fie OK .
- alexz
- Standard User
Am inteles caci a-ti reusit dar impartasiti si noua nestiutorilor modalitatea de a creea un stream cu un program fie el SD sau HD.