Amiko SHD 8150
-
- New member
Re: Amiko SHD 8150
Multumesc prieteni...pare simplu dar ce sa pun emu sa mcas? Vreau sa incerc si linii cand imi vine stick.ul wifi....,,dupa ce se face update se sterg toti satelitii scanati?
- ASiX88796
- Site Admin
»
Versiunea denumită EMU conține pe lângă firmware-ul standard și opțiunea de emulare cartelă, adică pentru folosirea receiverului fără cartelă (sharing sau key).
Versiunea denumită MCAS conține pe lângă firmware-ul standard (adică un singur CAS) și modulul universal de citirea a tuturor cartelelor (Multi Conditional Acces System).
Când faci update la firmware ai opțiunea să alegi dacă ștergi și lista de canale sau nu (verifică opțiunile din secțiunea Upgrade Mode).
Versiunea denumită EMU conține pe lângă firmware-ul standard și opțiunea de emulare cartelă, adică pentru folosirea receiverului fără cartelă (sharing sau key).
Versiunea denumită MCAS conține pe lângă firmware-ul standard (adică un singur CAS) și modulul universal de citirea a tuturor cartelelor (Multi Conditional Acces System).
Când faci update la firmware ai opțiunea să alegi dacă ștergi și lista de canale sau nu (verifică opțiunile din secțiunea Upgrade Mode).
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
-
- New member
Buna dimineata. Am facut update de soft cu emu ultima varianta, mi-a sters toti sateliti scanati, nu am avut varianta sa bifez sa nu-i stearga. Problema este ca nu mai gasesc semnal pe nici un satelit. De ce oare?
- ASiX88796
- Site Admin
»
La update trebuia să ai următoarele opțiuni:
Verifică configurarea antenei (LNB) din Menu -> Instalation -> Satelite instalation
La update trebuia să ai următoarele opțiuni:
Verifică configurarea antenei (LNB) din Menu -> Instalation -> Satelite instalation
___________________________ ____ ___ __ _
-
- New member
am rezolvat pana la urma dar oare de ce nu-mi mai functioneaza freesatul......toate imi apar codate in afara de tvr-uri. TvR 1,2 si HD merg dar freesat-ul nu mai merge.Cu soft ul vechi imi mergeau.
-
- New member
Am verificat cartela pe site=ul freesat si cica a avut perioada pana ieri. Cumva e expirata. Dar cel ce mi-a vandut receiverul cu tot cu cartela a spus ca merge inca 3 luni fara probleme.
- dMd
- Gold User
Daca ai verificat si ti-a confirmat ca este expirata subscriptia trebuie sa platesti din nou pe un an. Totusi, ca sa fii convins suna la ei (ai numerele de telefon pe pagina lor) si cere informatii legate de cartela ta.
Nu putem avea tot timpul dreptate.
-
- New member
Multumesc. Se pare ca a expirat. Eu am facut update la soft de dimineata asa pe nemincate si a fost o coincidenta. M-am gandit ca e din cauza softului nou. In afara de biss, ce mai poate receiverul asta? fara a folosii internetul...
- andym02
- Advanced User
Paiiii fara internet nu'l poti folosi ca si client , asta daca cineva ti'ar oferii o liniutza , iti activezi localul pe inc'o perioada de x luni , dupa care incepi sa vezi ceea ce are in acel pachet .
Iti deschide pe Eutelsat 16 , cateva FTA ( in jur de 15 - 20 ) , acum depinde si ce'ti doresti sa vezi .
Posibil ca cel ce ti'a vandut aparatul sa fi stiut ca localul este pe ultima suta .
Iti deschide pe Eutelsat 16 , cateva FTA ( in jur de 15 - 20 ) , acum depinde si ce'ti doresti sa vezi .
Posibil ca cel ce ti'a vandut aparatul sa fi stiut ca localul este pe ultima suta .
-
- New member
Am ramas cu cele de pe 16, mi-am comandat un stick wifi, sa vad ce poate si online.