O intrebare pentru cei care mai au antene mobile.
Se poate receptiona ceva de pe acest satelit in Romania ?
Daca privim harta cu acoperirea
pare destul de descurajator, insa daca privim ca la margini, scrie ca se poate receptiona cu o farfurie de 60-75 cm,
cred ca sint sanse sa "vedem" ceva si din Romania, si poate chiar cu farfurii de dimensiuni normale.
Stiu ca pe vremuri, chiar ma deranja apropiere de 1* de satelitul Amos a satelitului in discutie, semnalele de multe ori se receptionau chiar daca aveai farfuria pe amos, dar asta a fost de foarte mult timp. Nu stiu cat de mult s-a schimbat situatia. Poate avem vre-un coleg pasionat care are mai multe detalii.
Se pot receptiona aceste transpondere in Romania ?
- Levy
- Gold User
Se pot receptiona aceste transpondere in Romania ?
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
-
- New member
Re: Se pot receptiona aceste transpondere in Romania ?
In vestul tarii merge mai bine sau mai rau, in functie de marimea antenei! Eu la Suceava, nu mai prind nimic cu Triax TDA 110, cred ca imi trebuie una de minim 2 metri!
- ASiX88796
- Site Admin
»
În Timișoara cu antenă de 1,2 m... astăzi merge.
Nu am urmărit până acuma să văd cât de mult fluctuează semnalul, dar după cum spuneam, astăzi merge.
În Timișoara cu antenă de 1,2 m... astăzi merge.
Nu am urmărit până acuma să văd cât de mult fluctuează semnalul, dar după cum spuneam, astăzi merge.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- Levy
- Gold User
Exista vre-un transponder mai puternic, pentru a fi mai usor de "prins" satelitul ?
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
-
- New member