OSCam /server in DM500s

User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 838
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

OSCam /server in DM500s

Unread postby andym02 » 03 Jan 2019 14:07

Discutii despre cum se poate face server OSCam in DM500s . :juggle:
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 03 Jan 2019 14:22

Am un card 1802 , l-am folosit 6 luni pe un dm500s img gemeni 470 in oscam , a mers super . la un moment dat nu a mai vrut . ( nu se mai initializeaza in oscam pe dm500s ). Nu reusesc sa il fac sa mearga din nou pe dm5000S in oscam . In vu+uno , duo2 , zero , merge atat in oscam cat si in Sbox , dar cu intreruperi . Pe hss 1160 functioneaza normal . A mai intalnit careva asa ceva ? Ma poate ajuta cineva sa il fac sa functioneze din nou pe dm500 ?
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 838
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby andym02 » 03 Jan 2019 14:27

uite ce spun colegii de forum despre localul Digi : viewtopic.php?f=64&t=2877
citeste tot , in special pe pagina 2 .
dic_star79
Standard User
Posts: 234
Joined: 08 Oct 2013 19:47

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby dic_star79 » 03 Jan 2019 18:19

Și eu am avut probleme cu un card 1802 , l-am verificat in receptorul original și acolo se bloca imaginea și îmi dădea o eroare. Am fost in reprezentanță și l-am schimbat cu unul 1880 care funcționează ok acum . Verifică cardul in receptorul original dacă îl mai ai, verifică dacă nu în unul din receptoare ,dar sa fie doar cardul fără linii externe sa vezi daca există blocaje .
Telekom Romania - Consultant Vanzari !
User avatar
ASiX88796
Site Admin
Posts: 2315
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby ASiX88796 » 04 Jan 2019 12:13

komoddo wrote:Am un card 1802 , l-am folosit 6 luni pe un dm500s img gemeni 470 in oscam , a mers super ...

Dacă cardul e bun și a mers luni de zile în acel DM500s, fără să umbli la setări, eu nu pot trage decât concluzia că e defect de hardware la acel DM500s. Poate nu neapărat defect ci mai mult "uzat".

Dacă cardul e cu probleme nu poți face nimic altceva decât să mergi cu el la RDS să ți-l schimbe. Lasă-l câteva zile să meargă non-stop în receiverul original să vezi dacă-ți dă ceva eroare.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 04 Jan 2019 18:26

Dreambox-ul nu e defect sau uzat . Cardul de focus functioneaza perfect in el. Cu siguranta cardul 1802 face figuri .
dic_star79
Standard User
Posts: 234
Joined: 08 Oct 2013 19:47

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby dic_star79 » 04 Jan 2019 23:39

Încearcă in receptorul original sa vezi ce zice .
Telekom Romania - Consultant Vanzari !
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 05 Jan 2019 15:26

De 5 ore pe receptorul original functioneaza perfect .
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 05 Jan 2019 18:32

Dupa 8 ore CARTELA ACCES INVALIDA . Opresc si repornesc receptorul si functioneaza din nou .
User avatar
delta2k2
Site Admin
Posts: 1876
Joined: 11 Sep 2013 15:18
Location: Over the rainbow ...

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby delta2k2 » 05 Jan 2019 21:39

S-ar părea că vrea pensionată.
Ai timp până luni să o mai testezi, dacă se repetă povestea ... faci o vizită la RDS.

Apropo, in orele in care a funcționat ai lăsat receptorul pe un singur canal ?

Return to “DM500”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests