Tuner DVB-T2 pentru laptop.

Terestrial
tjd1971
New member
Posts: 16
Joined: 11 Oct 2013 09:55

Re: Tuner DVB-T2 pentru laptop.

Unread postby tjd1971 » 20 Nov 2016 17:08

Salut se poate un link de unde pot sa il cumpar.Ms anticipat :drink:
User avatar
ASiX88796
Site Admin
Posts: 2280
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: Tuner DVB-T2 pentru laptop.

Unread postby ASiX88796 » 20 Nov 2016 18:08

»
Poți lua de pe eBay, eMag, OKazii, etc
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
aspeorocopolus
Gold User
Posts: 1122
Joined: 02 Oct 2013 15:07
Location: ABSURDISTAN

Re: Tuner DVB-T2 pentru laptop.

Unread postby aspeorocopolus » 15 Mar 2018 18:15

Zilele astea am avut putin timp, si am zis sa mai sap putin dupa Astrometa.
Sub linux l-am vazut in functiune, sub Windows la fel, insa a ramas curiozitatea cu Androidul.
Se pare ca este rezolvata si aceasta problema.

Pentru ca Astrometa sa poata functiona pe Android, in prima faza aveti nevoie de driverul android si de software-ul Aerial TV.

In prima faza l-am testat direct pe telefon, conectat cu ajutorul unui cablu OTG de la o tableta mai veche. Telefonul la care l-am conectat, un Allview X3 Soul Light.
Astrometa a fost detectata instant la conectarea la telefon, si m-a intrebat daca vreau ca sa scaneze canalele. Am scanat canalele, au aparut cele 9 TVR-uri transmise pana in acest moment in dvbt-2 si surpriza, functioneaza ireprosabil !!! Versiunea aceasta functioneaza in total 30 de minute, daca vrei sa functioneze peste aceasta limitare de timp, fiind nevoit sa cumperi versiunea full, care costa 18.99 RON cu TVA inclus. Am cumparat aceasta versiune pentru ca am fost curios cum functioneaza in diverse locuri cu antena baston inclusa. In Hunedoara, daca ai deschidere catre releu, functioneaza ireprosabil cu antena baston, in Deva la fel. Am fost cu masina de serviciu la un service in Santuhalm si acolo a functionat ireprosabil, am avut timp de teste pana mi-a venit randul la service.
In zonele dintre blocuri, unde cladiri mari obtureaza zona de unde vine semnalul, antena baston nu mai face fata si nu mai gasesti semnal.

Am incercat sa conectez si la o tableta mai veche, (Orion 102) insa aici am avut parte de o surpriza neplacuta. Driverul recunoaste tunerul, insa la scanare nu gaseste nici un canal. Diferenta dintre cele doua este versiunea de Android 4.2 la tableta si 6 la telefon. Cred ca de aici apare aceasta problema.

Totusi vestea buna este ca se poate folosi si pe Android ! Bafta la teste !
Daca ai taiat si ultimul copac, ai otravit si ultimul rau si ai prins si ultimul peste, ai sa fii uimit sa constati, ca banii nu sint comestibili !
Image

Return to “Terestrial”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests