Berbeceanu

Offtopic
zmeura
Site Admin

Berbeceanu

Unread postby zmeura » 19 Mar 2014 18:36

Dosarul lui Traian Berbeceanu ar fi fost fabricat după ce acesta ar fi refuzat solicitarea lui Ioan Mureşan de a-l numi şef de serviciu pe ofiţerul Alin Muntean, reiese din ordonanţa DNA privind urmărirea penală a şefului DIICOT Alba, a lui Muntean şi a unui procuror de la PT Alba.

Şeful DIICOT Alba, Ioan Mureşan, Alin Muntean, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul BCCO Alba, şi Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT, în prezent procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul (PT) Alba, sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu, respectiv complicitate la această infracţiune, în legătură cu instrumentarea dosarului Berbeceanu, în care acesta ar fi fost reţinut fără probe, a informat, miercuri, DNA.

http://www.mediafax.ro/social/dosarul-l ... n-12293763

Deci ,sa avem incredere in justitie.Daca asta a ajuns sa fie arestat si i s-a fabricat dosar, oare unui om simplu, necunoscator al legilor sau fara pile, ce i se poate intampla ?
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
franta
Standard User

Re: Berbeceanu

Unread postby franta » 19 Mar 2014 19:54

acum sa recunoscut o mare buba a sistemului
eu nu am incredere in justutia din romania, nu stiu pe ce se bazeaza cei care spun ca au incredere
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 19 Mar 2014 22:29

Eu m-am tot gandit atunci cand a fost arestat ca nu au cum sa faca asa ceva cu un personaj cat de cat cunoscut, ca o avea el ceva bube in cap, dar acum cand DNA zice ca e dosar fabricat ... Cea mai tara proasta.:)
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
adrycom
Standard User

Unread postby adrycom » 20 Mar 2014 10:15

Acesta este sistemul ticalosit in care traim ,cu toti nenorocitii care ocupa functii de conducere pe crierii politice ,,,ce i sa intamplat lui Berbeceanu se poate intampla oricui ....
Uitati aici un exemplu de comisar sef care a fost pus pe criterii politice .si care nu este decat un bataus ordinar

phpBB [video]

Acesta a fost pana astazi Seful Politiei Piatra Neamt
Image

Mai multe
franta
Standard User

Unread postby franta » 20 Mar 2014 21:35

pai daca tu o prinzi pe aia la furat nui dai una ca sa stie ca adoua oara o ia mai rau.
astia nu se tem de politie da de bataie se tem si doar asa poti sa-i tii sub control.
din punctul meu de vedere bine ia facut sa stie sa nu mai fure ca astia minori iti rad in fata ca nu au ce sa le faca legea.
in conditii normale nu e normal sa bati un minor , da astea su sant conditii normale , aia profita ca sant minori.....
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 21 Mar 2014 02:50

»
Nu este legal dar de data aceasta Şeful Politiei Piatra Neamţ a procedat corect.
Nu fiţi naivi să credeţi că acea "minoră" înţelege de vorbă bună iar cu amenzile primite sa şters la fund şi a continuat să fure (pentru că este recidivistă). Ori de câte ori ne plângem de cerşetori, hoţi de buzunare, prostituate şi parcagii ni se aruncă în faţă statistici cu numărul de delicvenţi reţinuţi şi suma de amenzi date dar nimeni nu pomeneşte câte din acele amenzi au fost încasate. Zero !!! Nici o prostituată, cerşetor sau alt delicvent nu plăteşte nici o amendă şi chiar mai mult, odată lăsat pe stradă îşi continuă "activitatea". E fix ca şi cu câinii vagabonzi. Pot să le bage cipuri şi în cur atâta timp cât apoi le dă drumul pe stradă ei vor continua să muşte.

PS: Ca şi în cazul Berbeceanu, şi Şeful Politiei Piatra Neamţ a deranjat pe cineva aşa că a fost "lucrat" din interior. Nu au cum imagini din camera de interogare a poliţiei să ajungă pe internet din "întâmplare".
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
adrycom
Standard User

Unread postby adrycom » 21 Mar 2014 10:36

Voi nu stiti ce se intampla in acest oras ,din aceasta cauza va dati cu parerea .eu cunosc locatia unde sa intamplat evenimentul .nu era nici de cum camera de asteptare sau de interogatoriu .era un birou unde nu avea acces perasoane din afara institutiei .cine credeti ca a dat dispozitii sa fie montate camere in toate birourile mai putin in cea de interogatorii ,daca era baiat destept (ceia ce nu este )stiind ca a savarsit o abatere trebuia sa se deplaseze pana la Ofiterul de sreviciu si sa stearga inregistrarea sau efectiv trebuia doar sa dea un telef si se rezolva ..
Acest om nu este strain de evenimentele intamplate anul trecut cu impuscaturi in oras ba chiar este prieten cu protagonistii ..mai multe detalii nu pot sa scriu deoarece nu doresc sa implic forumul in alte belele ...
GabrielD
Banned
Banned

Unread postby GabrielD » 21 Mar 2014 11:57

ASiX88796,

Cum poti sa spui ca a procedat corect, lovind pustoaica ?
In acceptiunea ta, bataia e o metoda de educatie buna ?
Un caine, daca il bati permanent, devine ucigas, stiai ?

Ca sa imi exprim si eu parerea liber, ca oricine, pot sa spun ca un hot, daca il prinzi, e posibil sa ii scapi vreo doua, dar hotul te poate da in judecata pentru ultraj.
Asa ca, judecati.
Despre seful politiei, cel care a lovit, poate si trebuie judecat pentru lovire minori, face si parnaie.

Cat despre minorii care spun "nu ai ce sa-mi faci" nu este adevarat, ai ce sa le faci, problema este a celor care cred ce spun minorii aia.
Am observat in ultimii ani o inclinare a fiecaruia sa creada tot ce spune unul si altul.
E bine sa crezi, dar si mai bine e sa verifici ce auzi...
ASiX88796
Site Admin

Unread postby ASiX88796 » 21 Mar 2014 18:13

»
Mda... tipic românesc. Orice spui apare un Gică Contra care nu înţelege dar insistă să-şi impună punctul de vedere.
GabrielD nu ai înţeles deloc mesajul meu şi doar insişti să-ţi impui ideile teoretice aplicabile probabil într-o societate perfectă. E dreptul tău.
Vă urez să fiţi buzunăriţi în continuare şi trataţi ca nişte fraieri de către aceste primate analfabete. Sigur o să se educe cu vorba bună. Sigur.
Şi ca fapt divers, "puştoaica" aia e recidivistă şi a fost implicată şi într-o crimă. Deci clar că e foarte comunicativă şi înţelegătoare. Inocenţa ei o recomandă.

Eu am vrut doar să subliniez că în situaţii limită se impun şi excepţii de la regulă dar prea puţini au înţeles asta.
Topic închis pentru mine.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
startrek1
Standard User

Unread postby startrek1 » 21 Mar 2014 21:11

Return to “Offtopic”