Nu-mi dau seama ce naiba are, dar forumul ma delogheaza automat la 2-3-4 zile. Nu am dat delete la cookies sau ceva. Stiu ca pe unele forumuri exista o setare de unde poti specifica un numar de zile/ore cat sa te tina logat dar aici nu am gasit-o.
E ceva normal sau imi scapa mie ceva?
Problema cu delogari dese
-
- Standard User
- delta2k2
- Site Admin
Re: Problema cu delogari dese
Nu e normal.
Ce browser folosesti ?
Ce browser folosesti ?
-
- Standard User
Firefox.
Deci nu exista vreo setare din user CP pentru stabilirea duratei de expirare a cookiurilor? Credeam ca poate n-am gasit-o eu si o fi setata default la o valoare mica.
Deci nu exista vreo setare din user CP pentru stabilirea duratei de expirare a cookiurilor? Credeam ca poate n-am gasit-o eu si o fi setata default la o valoare mica.
- delta2k2
- Site Admin
FireFox folosesc și eu. La mine se deloghează odată la câteva luni.
-
- Standard User
Tocmai m-a delogat din nou. O sa fac si o actualizare la Firefox (nu era chiar ultima versiune) dar ma indoiesc ca e de la asta.
- Levy
- Gold User
La mine se delogheaza la fiecare vizita. Dar eu am setat browserul astfel.
Inainte de aceasta setare se deloga foarte rar.
Inainte de aceasta setare se deloga foarte rar.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !
-
- Standard User
Stiu la ce te referi, dar nu am nici o setare de genul asta in browser. Sunt alte site-uri de pe care nu ma delogheaza cu lunile.
- ASiX88796
- Site Admin
»
Să nu ai cumva vre-un antivirus sau Antimalvare care rulează în background și-ți mănâncă prăjiturile.
Recent am testat o aplicație pe PC și ulterior am observat că fără să mă întrebe a instalat în background un Avast anti/virus/malware.
Să nu ai cumva vre-un antivirus sau Antimalvare care rulează în background și-ți mănâncă prăjiturile.
Recent am testat o aplicație pe PC și ulterior am observat că fără să mă întrebe a instalat în background un Avast anti/virus/malware.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
-
- Standard User
Iar m-a delogat. Nu am nici un program dubios instalat, antivirusul nu mi-a facut niciodata figuri de-astea.
Atasez un screenshot de la login, posibil ca firefox sa strambe din nas pe motive de siguranta?
Atasez un screenshot de la login, posibil ca firefox sa strambe din nas pe motive de siguranta?
- delta2k2
- Site Admin
Nu are treaba cu FireFox