openatv-5.0-amiko8900-20150406_usb.zip
asta
ok
mersi mult
o sa o incerc maine si revin
o seara faina
Imagini Amiko Alien 1
Moderator: config
- keop5
- Standard User
- Meridian
- Gold User
Re: Imagini Amiko SHD-8900 Alien1
@keop5 - Poti sa incerci ultima versiune de la Open AR-P. Pentru plugin-uri intra la sectiunea asta: viewforum.php?f=154
P.S: Daca intampini anumite probleme te rog sa vizitezi sectia urmatoare: viewtopic.php?f=69&t=713
P.S: Daca intampini anumite probleme te rog sa vizitezi sectia urmatoare: viewtopic.php?f=69&t=713
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- keop5
- Standard User
acuma am puso
deocamdata e a doua imagine ce o pun
sa vedem
cu dream 500 ma descurcam
cu asta am emotiii mari
sper sa reusesc
deocamdata e a doua imagine ce o pun
sa vedem
cu dream 500 ma descurcam
cu asta am emotiii mari
sper sa reusesc
- Meridian
- Gold User
@keop5 - Receptorul pe care-l ai acum nu are nicio legatura cu Dreambox. Chiar daca aparent avem de-a face cu enigma 2, sunt diferente notabile intre procesoarele mips si cele sh4, de aceea trebuie fii atent cu setarile pana vei reusi!
P.S: Uita de cccam la acest receptor!!! Vezi mai bine cum se foloseste oscam!
P.S: Uita de cccam la acest receptor!!! Vezi mai bine cum se foloseste oscam!
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
- Meridian
- Gold User
=== New update: 21.05.2015 ===
=========
User: root
Pass: root
=========
Link
========================================================
=== Foarte important - wireless usb WLN-860 cu driver rt5370 ===
Am gasit o solutie dupa cateva luni de zile de incercari! E vorba de posibilitatea de a folosi imaginea si pe partea de wi-fi daca aveti Amiko WLN-860 cu driver-ul rt5370! Cei care au facut imaginea nu au gasit nicio alternativa! Am reusit la un moment dat dupa o discutie cu @stargate dar la restart nu mai functiona! Trebuie sa faceti urmatorii pasi:
1. Imaginea nu are folderul Wireless integrat in /etc drept pentru care vom crea un folder cu numele Wireless (se vede in captura)
2. Adaugam in folder Wireless si rt2870sta (pe care il luati de la download - dupa dezarhivare)
Link 1 Link 2
3. Intram la lib/modules si stergem 2.6.32.61_stm24_0217 dupa care inlocuim folderul cu cel de la download!
Link 1 Link 2
4. Mergem la /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins si acolo stergem WirelessLan si inlocuim cu cel de la download!
Link 1 Link 2
5. Punem WLN-860 in usb-ul receiverului si dam restart gui! Imediat ce imaginea e incarcata, Enigma 2 recunoaste dispozitivul wi-fi si functioneaza ireprosabil!
=========
User: root
Pass: root
=========
Link
=== Foarte important - wireless usb WLN-860 cu driver rt5370 ===
Am gasit o solutie dupa cateva luni de zile de incercari! E vorba de posibilitatea de a folosi imaginea si pe partea de wi-fi daca aveti Amiko WLN-860 cu driver-ul rt5370! Cei care au facut imaginea nu au gasit nicio alternativa! Am reusit la un moment dat dupa o discutie cu @stargate dar la restart nu mai functiona! Trebuie sa faceti urmatorii pasi:
1. Imaginea nu are folderul Wireless integrat in /etc drept pentru care vom crea un folder cu numele Wireless (se vede in captura)
2. Adaugam in folder Wireless si rt2870sta (pe care il luati de la download - dupa dezarhivare)
Link 1 Link 2
3. Intram la lib/modules si stergem 2.6.32.61_stm24_0217 dupa care inlocuim folderul cu cel de la download!
Link 1 Link 2
4. Mergem la /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins si acolo stergem WirelessLan si inlocuim cu cel de la download!
Link 1 Link 2
5. Punem WLN-860 in usb-ul receiverului si dam restart gui! Imediat ce imaginea e incarcata, Enigma 2 recunoaste dispozitivul wi-fi si functioneaza ireprosabil!
-
- Standard User
Buna seara si bine v-am gasit. Sunt incepator in utlizare Enigma, astfel ca am instalat imaginea openatv-5.0. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a configura sistemul (adaugare sateliti, plug-inuri, Oscam, etc), astfel incat sa fie utilizabil. Multumesc, cu respect.
Sunt produsul unei societati plictisite
- andym02
- Advanced User
Seara buna , vis a vis de adaugare sateliti , pai cred ca aveti tot ceea ce va trebuie .
Pentru oscam , aveti aici : viewforum.php?f=64
Locatiile sunt cam aceleasi la orice img. OpenATV .
Pentru oscam , aveti aici : viewforum.php?f=64
Locatiile sunt cam aceleasi la orice img. OpenATV .
- Meridian
- Gold User
@swerige - Pentru orice probleme mergeti la suport! Pentru intrebarea ta legata de oscam ai aici: viewtopic.php?f=69&t=713&start=50#p15695
- Meridian
- Gold User
- Meridian
- Gold User